About: The use of a pasture period in cattle fattening     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byla hodnocena výkrmnost, složení jatečného těla a kvalita masa býků a volů - kříženců po otcích gasconne a charolais vykrmovaných stájově a s využitím pastevní fáze. Byla potvrtena vyšší celková produkce masa v porovnání s voly, začlenění pastevní fáze do výkrmu snížilo průměrně dosahovaný přírůstek, ale zároveň snížilo protučnělost jatečných těl i obsah tuku ve svalovině.
  • Fattening performance, carcass composition and meat quality were investigated in bulls and steers sired by Gascon and Charolais bulls. The animals were housed indoor and a pasture period was included in one group of steers. (en)
Title
  • The use of a pasture period in cattle fattening (en)
  • Využití trvalých travních porostů formou pastevního výkrmu skotu
  • Využití trvalých travních porostů formou pastevního výkrmu skotu (cs)
skos:prefLabel
  • The use of a pasture period in cattle fattening (en)
  • Využití trvalých travních porostů formou pastevního výkrmu skotu
  • Využití trvalých travních porostů formou pastevního výkrmu skotu (cs)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/01:00000265!RIV/2002/MZE/M02002/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 1-3
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE-M02-99-04)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 11
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 701652
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/01:00000265
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • beef cattle; bulls; steers; grazing; fattening performance; carcass composition; meat quality (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [4FE5FBE355F5]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Náš chov
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • LXI
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Bartoň, Luděk
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 0027-8068
number of pages
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software