About: Mastné kyseliny v syrovém a vařeném kuřecím mase při různém obsahu a zdroji mědi v krmné směsi.,     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Byl zkoumán vliv různého obsahu a zdroje mědi na obsah a složení mastných kyselin v syrovém a vařeném stehením svalstvu kuřecích brojlerů. Z výsledků vyplvynulo že tepelná úprava snižuje koncentraci polynenasycených mastných kyselin ve svalstvu a zvyšuje obsah nasycených a mononenasycených mastných kyselin. Po vaření bylo zaznamenáno mírné snížení poměru n6:n3 PUFA mastných kyselin.
  • The objective of the present study was to investigate the effect of cooking and different copper sources and levels on fatty acid profile of leg meat of broilers. Cookong reduced concentration of tissue polyunsaturated fatty acids (PUFA). On the other nd cooking increased concentration of saturated and monounsaturated fatty acids. Cooking also slighlty lowered the n6:n3 ratio of PUFA. (en)
Title
  • Mastné kyseliny v syrovém a vařeném kuřecím mase při různém obsahu a zdroji mědi v krmné směsi.,
  • Mastné kyseliny v syrovém a vařeném kuřecím mase při různém obsahu a zdroji mědi v krmné směsi., (cs)
  • Fatty acid profiles of raw and cooked meat of chickens fed feed mixtures with different concentrations of copper sulphate pentahydrate and Cu-glycine., (en)
skos:prefLabel
  • Mastné kyseliny v syrovém a vařeném kuřecím mase při různém obsahu a zdroji mědi v krmné směsi.,
  • Mastné kyseliny v syrovém a vařeném kuřecím mase při různém obsahu a zdroji mědi v krmné směsi., (cs)
  • Fatty acid profiles of raw and cooked meat of chickens fed feed mixtures with different concentrations of copper sulphate pentahydrate and Cu-glycine., (en)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/01:00000154!RIV/2002/MZE/M02002/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 201-207
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE-M02-99-04)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 686014
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/01:00000154
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • copper; fatty acid; raw and cooked meat (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [045ECEB0BCC1]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • IV. Kábrtovy dietetické dny.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Skřivanová, Věra
  • Ševčíková, Světlana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 80-7305-414-0
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software