Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Carcasses of final hybrids from common pig fattening operations were evaluated. The composition of the most important carcass cuts (neck,loin,shoulder and ham)were observed. Effects of slaughter weght,sex and meatiness were investigated. General meatiness appeared the most significant factor affecting the composition of valuable carcass cuts. (en)
- Byly hodnoceny výsledky analýz jatečných těl prasat z běžné produkce jatečných zvířat.Byly sledovány nejdůležitějšíjatečné partie, tj. krkovice, pečeně, plec a kýta. Výsledky byly tříděny podle porážkové hmotnosti, pohlaví a zmasilosti zvířat. Při této kvantifikci uvedených vlivů se jako nejvýznamější faktor působící na utváření nejcennějších jatečných partií prokázal vliv celkové zmasilosti zvířat.
|
Title
| - Porážková hmotnost, pohlaví a zmasilost prasat ve vztahu k utváření masitých částí
- Porážková hmotnost, pohlaví a zmasilost prasat ve vztahu k utváření masitých částí (cs)
- Slaughter weight, sex and meatiness of pigs in relation to conformation of meat parts (en)
|
skos:prefLabel
| - Porážková hmotnost, pohlaví a zmasilost prasat ve vztahu k utváření masitých částí
- Porážková hmotnost, pohlaví a zmasilost prasat ve vztahu k utváření masitých částí (cs)
- Slaughter weight, sex and meatiness of pigs in relation to conformation of meat parts (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027014:_____/00:00000145!RIV/2001/MZE/M02001/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| - Pulkrábek, Jan
- Pavlík, Jan
- Smital, Jaroslav
|
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027014:_____/00:00000145
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - pig, lean proportion, meaty cuts (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| - JU v Českých Budějovicích
|
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník příspěvků z III. Mezinárodní vědecké konference
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Pulkrábek, Jan
- Pavlík, Jan
- Smital, Jaroslav
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích
|
https://schema.org/isbn
| |