About: Současné možnosti klasifikace těl jatečných prasat v ČR     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • V příspěvku jsou uvedeny biologické předpoklady odhadu podílu svaloviny v jatečném těle a jejich korelační koeficienty k podílu svaloviny. Korelační koeficient mezi tloušťkou sádla zjišťovanou 70 mm od linie půlícího řezu v místě mezi 2. a 3.posledním žebrem vykazuje hodnotu r= -0.83 Dále jsou uvedeny technické a organizační aspekty zavedené klasifikace SEUROP v ČR.
  • Biological bases for the estimation of carcass lean proportion are described in the article.Correlation Furthermore there are given technical and organisational aspects of the introduction of the SEROP in the Czech Republic. coefficient of the fat thickness measured 70 mm from the bisecting cut between 2nd and 3rd last ribs was r = -0,83. Furthermore there are given technical and organisational aspects of the introduction of the SEROP in the Czech Republic. (en)
Title
  • Současné možnosti klasifikace těl jatečných prasat v ČR
  • Současné možnosti klasifikace těl jatečných prasat v ČR (cs)
  • The present possibilitiesclasification of carcass pigs before the entry into the EU (en)
skos:prefLabel
  • Současné možnosti klasifikace těl jatečných prasat v ČR
  • Současné možnosti klasifikace těl jatečných prasat v ČR (cs)
  • The present possibilitiesclasification of carcass pigs before the entry into the EU (en)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/00:00000141!RIV/2001/MZE/M02001/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • neuvedena
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE-M02-99-04)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
  • Pulkrábek, Jan
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 727099
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/00:00000141
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • pig, carcass value, lean meat content, classification (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [984A5709FB5D]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Seminář o údržnoti masa a masných výrobků
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pulkrábek, Jan
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Vysoká škola chemicko-technologická v Praze. Fakulta potravinářské a biochemické technologie. Ústav konzervace potravin a technologie masa
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 78 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software