About: Certified technological procedure of stored malting barely protection against hazards associated with the stored product mites     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The certified technological procedure was developed in order to support Czech national legislation - Act No. 258/2000 Coll. The procedure is aimed at the mite infestation hazard analyses, detection methods and novel method of prediction of mite (Acari: Astigmata) population growth according to the temperature and moisture of the grain mass. The procedure included novel findings describing the rate of increase of mite population in stored barley. The application of the protocols described here is possible decrease the risks associated tot he mite infestation of stored barely. (en)
  • Metodika je určena pro skladovatele obilovin a pracovníky v dezinfekci, dezinsekci a deratizaci. Metodika je vytvořena pro potřeby plnění zákona č. 258/2000 Sb. Metodika je zaměřena na problematiku týkající se napadení sladovnického ječmene roztoči a obsahuje výčet rizik spojených s výskytem těchto roztočů, inovované metodiky jejich detekce a predikce vývoje jejich populací v závislosti na teplotě a vlhkosti skladovaného ječmene. Metodika obsahuje souhrn nových originálních informací o rychlostech růstu populací roztočů v závislosti na teplotě a vlhkosti skladovaných obilovin. Aplikací této metodiky je možné snížit rizika infestace ječmene roztoči.
  • Metodika je určena pro skladovatele obilovin a pracovníky v dezinfekci, dezinsekci a deratizaci. Metodika je vytvořena pro potřeby plnění zákona č. 258/2000 Sb. Metodika je zaměřena na problematiku týkající se napadení sladovnického ječmene roztoči a obsahuje výčet rizik spojených s výskytem těchto roztočů, inovované metodiky jejich detekce a predikce vývoje jejich populací v závislosti na teplotě a vlhkosti skladovaného ječmene. Metodika obsahuje souhrn nových originálních informací o rychlostech růstu populací roztočů v závislosti na teplotě a vlhkosti skladovaných obilovin. Aplikací této metodiky je možné snížit rizika infestace ječmene roztoči. (cs)
Title
  • Certified technological procedure of stored malting barely protection against hazards associated with the stored product mites (en)
  • Certifikovaná metodika ochrany ječmene skladovaného pro sladovnické účely s kontaminací skladištními roztoči
  • Certifikovaná metodika ochrany ječmene skladovaného pro sladovnické účely s kontaminací skladištními roztoči (cs)
skos:prefLabel
  • Certified technological procedure of stored malting barely protection against hazards associated with the stored product mites (en)
  • Certifikovaná metodika ochrany ječmene skladovaného pro sladovnické účely s kontaminací skladištními roztoči
  • Certifikovaná metodika ochrany ječmene skladovaného pro sladovnické účely s kontaminací skladištními roztoči (cs)
skos:notation
  • RIV/00027006:_____/11:00001957!RIV12-MSM-00027006
  • SRS 059344/2011
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(2B08049)
http://linked.open...certifikacniOrgan
  • Státní rostlinolékařská správa, Praha, Česká republika
http://linked.open.../datumCertifikace
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...onomickeParametry
  • Zavedení monitorování teploty v uskladněném obilí se pohybuje v rozmezí 10000 až 35000 Kč. Zavedení postupu pravidelné aplikace této metody v objektu přinese možnost odhadu, kdy dojde k napadení skladovaného ječmene a vzniku popsaných rizik.
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 189505
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027006:_____/11:00001957
http://linked.open...terniIdentifikace
  • 3615/11
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • mite; barley; fungi; mycotoxin; protection (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [5D34C6AC9E31]
http://linked.open...okalizaceVysledku
  • Výzkumný ústav rostlinné výroby, v.v.i.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...echnickeParametry
  • Osvědčení o uznání uplatněné certifikované metodiky pod č.j. SRS 059344/2011 vydala Státní rostlinolékařská správa Praha ISBN: 978-80-7427-077-2
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Aulický, Radek
  • Hubert, Jan
  • Nesvorná, Marta
  • Plachý, J.
  • Stejskal, Václav
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software