About: Research of possibilities for the more effective method of heated cheese production including the biochemical characteristics of utilized pure dairy cultures.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Determination of biochemical characteristics of the both lactic acid bacteria and propionic acid bacteria by cultivation of single or mixture strains under operational conditions for heated cheese. Evaluated results will be applied and used as the proposals of the collected recommendations for the positively influencing and improving technological method of the cheese production. (en)
  • Stanovit biochemické charakteristiky bakterií mléčného kysání a propionových bakterií při kultivacích jednotlivých kmenů i při kultivacích ve směsi za podmínek odpovídajích výrobě dohřívaných sýrů. Vyhodnocené výsledky využít pro formulaci souboru doporučení pro zdokonalení technologických postupů výroby sýrů.
Title
  • Research of possibilities for the more effective method of heated cheese production including the biochemical characteristics of utilized pure dairy cultures. (en)
  • Výzkum možností zdokonalení postupu výroby dohřívaných sýrů s využitím biochemických charakteristik používaných ČMK.
skos:notation
  • QF4082
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open...vai/cep/kategorie
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • Lactobacillus ssp.; Streptococcus ssp.; Propionibacterium ssp.; D-laktát; L-laktát; laktosa; galaktosa (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
http://linked.open.../prideleniPodpory
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...ep/ukonceniReseni
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
http://linked.open...ep/zahajeniReseni
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Object of solution was research of intearctions of basic and additive ČMK, determination of content of important substrate, intermediate product and final products of metobiltes of these ČMK for improve of todays techlogy of produce of cheese. (en)
  • Předmětem řešení byl výzkum vzájemných interakcí základních a doplňkových ČMK, stanovení obsahu významných substrátů, meziproduktů a konečných produktů metabolismu těchto ČMK s cílem zdokonalit stávající postupy výroby sýrů a dosáhnout vyššího benefitu. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
  • D-laktát
  • L-laktát
  • Propionibacterium ssp.
  • Streptococcus ssp.
  • laktosa
  • Lactobacillus ssp.
is http://linked.open...vavai/riv/projekt of
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 26 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software