Membership of MSc. Aleš Dufek in the American Meat Science Association from 2008-2012. Participating of members of the meat science group of the Agroresearch Rapotin, Ltd at the AMSA and/or at the International Congress of Meat Science and Technology. (en)
Řešením projektu bude členství pana Mgr. Aleše Dufka, coby člena výzkumného týmu Agrovýzkumu Rapotín, s.r.o. v Americké společnosti pro výzkum masa, AMSA, po dobu 5-ti let a účast na světových kongresech. Zisk informací o směrech výzkumu masa.
With the support of INGO program in 2012, project LA08035, there was created and presented on the Reciprocal Meat Conference 2012 the output Dufek A. & Homola M. 2012: Sensory rating of meat traits by consumers with preferences for beef from bulls or cows. - Abstract in Meat Science 93 (2013): 2 p. and in proceedings of the 65th RMC2012 (Reciprocal Meat Conference) 48-49 pp. (en)
S podporou programu INGO, projektu LA08035 byl v roce 2012 vytvořen a na RMC2012 (Reciprocal Meat Conference) prezentován výstup Dufek A. & Homola M. 2012: Sensory rating of meat traits by consumers with preferences for beef from bulls or cows. - Abstract in Meat Science 93 (2013): 2 p. a ve sborníku 65. RMC2012 (Reciprocal Meat Conference) 48-49 pp. (cs)