About: Dietary fibre and nutritional value of foods.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Projekt, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • The dats on TDF content in foods will be compiled from food composition tables, databases and other literature sources. The TDF content will be determined in selected samples using AOAC method. The literature data on TDF and crude fibre contents together with experiment results will be used for formulation of correction factors. (en)
  • Budou zpracovány dostupné informace o obsahu TDF v potravinách formou studia databází, potravinových tabulek ( zahraničních i domácích ) a odborné literatutry. U vybraných vzorků se provede stanovení obsahu TDF metodou AOAC. Budou formulovány přepočítávací vzorce na základě tabulkových údajů o obsahu TDF a hrubé vlákniny pro konkrétní potravinu (případně komoditu) a na základě experimentálních výsledků.
Title
  • Dietary fibre and nutritional value of foods. (en)
  • Vláknina potravy a nutriční hodnota potravin
skos:notation
  • EP9025
http://linked.open...avai/cep/aktivita
http://linked.open...kovaStatniPodpora
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
http://linked.open...hodnoceniProjektu
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
  • dietary fiber (en)
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
http://linked.open...inujicichPrijemcu
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
http://linked.open...atUdajeProjZameru
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
http://linked.open...jektu+dodavatelem
  • Výsledky jsou značným přínosem k znalostem o obsahu vlákniny u významné skupiny potravin. Řešení probíhalo i přes schválenou změnu rozšíření výstupu v souladu s plánem. (cs)
http://linked.open...tniCyklusProjektu
is http://linked.open...vavai/riv/projekt of
is http://linked.open...vavai/cep/projekt of
Faceted Search & Find service v1.16.116 as of Feb 22 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3239 as of Feb 22 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 67 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software