Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
rdfs:seeAlso
| |
Description
| - The project is focused on improvement of food quality and safety according EU regulations.For this purpose modern molecular biology protocols would be applied for detection of chosen pathogenic microorganisms (Salmonella, Listeria, Campylobacter, Fusarium)and presence of transgenic crops. (en)
- Předložený projekt si klade za cíl zlepšení kvality a bezpečnosti potravin v souladu s požadavky EU. K tomuto učelu budou aplikovány moderní molekulárně biologické postupy detekce vybraných patogenních mikroorganismů (salmonela, listeria, kampylobakter,fusarium) a přítomnosti transgenních odrůd. PCR, real on time PCR, DNA čipy/arrays budou využity pro řešení těchto úkolů.
|
Title
| - Development and validation of methods for increasing food quality and food safety using molecular biology technologies in agreement with EU regulations. (en)
- Vývoj a validace metod pro zvýšení kvality a zajištění zdravotní nezávadnosti potravin s využitím postupů molekulární biologie v souladu s požadavky EU
|
skos:notation
| |
http://linked.open...avai/cep/aktivita
| |
http://linked.open...kovaStatniPodpora
| |
http://linked.open...ep/celkoveNaklady
| |
http://linked.open...datumDodatniDoRIV
| |
http://linked.open...i/cep/druhSouteze
| |
http://linked.open...ep/duvernostUdaju
| |
http://linked.open.../cep/fazeProjektu
| |
http://linked.open...ai/cep/hlavniObor
| |
http://linked.open...hodnoceniProjektu
| |
http://linked.open...vai/cep/kategorie
| |
http://linked.open.../cep/klicovaSlova
| - PCR; real-on time PCR; DNA čipy; Salmonella; Listeria; Campylobacter; Fusarium; geneticky modifikované organismy (en)
|
http://linked.open...ep/partnetrHlavni
| |
http://linked.open...inujicichPrijemcu
| |
http://linked.open...cep/pocetPrijemcu
| |
http://linked.open...ocetSpoluPrijemcu
| |
http://linked.open.../pocetVysledkuRIV
| |
http://linked.open...enychVysledkuVRIV
| |
http://linked.open...lneniVMinulemRoce
| |
http://linked.open.../prideleniPodpory
| |
http://linked.open...iciPoslednihoRoku
| |
http://linked.open...atUdajeProjZameru
| |
http://linked.open.../vavai/cep/soutez
| |
http://linked.open...usZobrazovaneFaze
| |
http://linked.open...ai/cep/typPojektu
| |
http://linked.open...ep/ukonceniReseni
| |
http://linked.open.../cep/vedlejsiObor
| |
http://linked.open...ep/zahajeniReseni
| |
http://linked.open...jektu+dodavatelem
| - The research plan solving was aimed at methodical aspects of food quality determination in relation to (1) pathogenic micro-organisms, (2) fungi producing mycotoxins. (3)GMO and (4) unique classification of plant materials using the molecular biology tec (en)
- Řešení projektu bylo zaměřeno na metodické aspekty stanovení kvality potravin s ohledem na (1) patogenní mikroorganismy, (2)toxinogenní houby (3)GMO a (4)jednozačnou identifikaci rostlinných materiálů s využitím technik molekulární biologie. (cs)
|
http://linked.open...tniCyklusProjektu
| |
http://linked.open.../cep/klicoveSlovo
| - PCR
- Salmonella
- Campylobacter
- DNA čipy
- Fusarium
- Listeria
- real-on time PCR
|
is http://linked.open...vavai/riv/projekt
of | |
is http://linked.open...vavai/cep/projekt
of | |