Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Úloha tavicích solí při výrobě tavených sýrů
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Článek se zabývá tavicími solemi (zejména fosforečnany) a jejich vlivem na konzistenci a pH tavených sýrů.
Článek se zabývá tavicími solemi (zejména fosforečnany) a jejich vlivem na konzistenci a pH tavených sýrů.
(cs)
The article deals with emulsifying agents (especially phosphates) and its effect on consistency and pH of processed cheese.
(en)
Title
Úloha tavicích solí při výrobě tavených sýrů
Úloha tavicích solí při výrobě tavených sýrů
(cs)
The role of emulsifying salts during processed cheese production
(en)
skos:prefLabel
Úloha tavicích solí při výrobě tavených sýrů
Úloha tavicích solí při výrobě tavených sýrů
(cs)
The role of emulsifying salts during processed cheese production
(en)
skos:notation
RIV/70883521:28110/09:63508261!RIV10-MSM-28110___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM7088352101)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2010
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Buňková, Leona
Buňka, František
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně / Fakulta technologická
http://linked.open...dnocenehoVysledku
347451
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/70883521:28110/09:63508261
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
Processed cheese; phosphates.
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
phosphates.
Processed cheese
http://linked.open...odStatuVydavatele
CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[837EFD679CE1]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Potravinářská revue
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
2
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
2
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2009
http://linked.open...v/svazekPeriodika
6
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Buňka, František
Buňková, Leona
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
Multifunctional Composite Systems Based on Natural and Synthetic Polymers
issn
1801-9102
number of pages
4
(
xsd:int
)
http://localhost/t...ganizacniJednotka
28110
is
http://linked.open...avai/riv/vysledek
of
Úloha tavicích solí při výrobě tavených sýrů
Úloha tavicích solí při výrobě tavených sýrů
Úloha tavicích solí při výrobě tavených sýrů
Úloha tavicích solí při výrobě tavených sýrů
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 84 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software