About: Složení a změny proteinů ve strojně odděleném mase     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Mechanically deboned poultry meat and pork belongs among important raw materiáls use for manufacturing meat crushed products, or pates. In the paper is done compare of amino acid score of index of essentials amino acids and selected amino acids in poultry meat and pork MDM then pectoralis and semitendinosus muscle of poultry meat. Process of proteolysis was monitored by changes of content of amonia (Conway test) and then possibilities of decrease of proteolysis speed MDM whith addition of selected additives were tested. (en)
  • Strojně oddělené maso drůbeží a vepřové patří mezi významné suroviny používané pro výrobu masných mělněných výrobků, resp. paštik. V článku je provedeno srovnání aminokyselinového skóre, indexu esenciálních aminokyselin a vybraných aminokyselin u drůbežího a vepřového SOM, dále prsní a stehenní drůbeží svaloviny. Průběh proteolýzy bílkovin byl sledován pomocí změn obsahu amoniaku (Conwayův test) a dále byly testovány možnosti snížení rychlosti proteolýzy SOM přídavkem vybraných přídatných látek.
  • Strojně oddělené maso drůbeží a vepřové patří mezi významné suroviny používané pro výrobu masných mělněných výrobků, resp. paštik. V článku je provedeno srovnání aminokyselinového skóre, indexu esenciálních aminokyselin a vybraných aminokyselin u drůbežího a vepřového SOM, dále prsní a stehenní drůbeží svaloviny. Průběh proteolýzy bílkovin byl sledován pomocí změn obsahu amoniaku (Conwayův test) a dále byly testovány možnosti snížení rychlosti proteolýzy SOM přídavkem vybraných přídatných látek. (cs)
Title
  • Složení a změny proteinů ve strojně odděleném mase
  • Složení a změny proteinů ve strojně odděleném mase (cs)
  • Composition and Changes of protein in mechanically deboned meat. (en)
skos:prefLabel
  • Složení a změny proteinů ve strojně odděleném mase
  • Složení a změny proteinů ve strojně odděleném mase (cs)
  • Composition and Changes of protein in mechanically deboned meat. (en)
skos:notation
  • RIV/70883521:28110/08:63507338!RIV09-MSM-28110___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM7088352101)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 395344
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/70883521:28110/08:63507338
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • Mechanically deboned meat; aminoacids; aminoacids score; Conway test (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [6A203C304539]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Zlín
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Zlín
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Proteiny 2008 Sborník příspěvků V. ročníku mezinárodní konference
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Buňka, František
  • Hrabě, Jan
  • Severová, Marta
  • Paráček, Stanislav
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7318-706-4
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 28110
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 84 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software