Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Mechanically deboned poultry meat and pork belongs among important raw materiáls use for manufacturing meat crushed products, or pates. In the paper is done compare of amino acid score of index of essentials amino acids and selected amino acids in poultry meat and pork MDM then pectoralis and semitendinosus muscle of poultry meat. Process of proteolysis was monitored by changes of content of amonia (Conway test) and then possibilities of decrease of proteolysis speed MDM whith addition of selected additives were tested. (en)
- Strojně oddělené maso drůbeží a vepřové patří mezi významné suroviny používané pro výrobu masných mělněných výrobků, resp. paštik. V článku je provedeno srovnání aminokyselinového skóre, indexu esenciálních aminokyselin a vybraných aminokyselin u drůbežího a vepřového SOM, dále prsní a stehenní drůbeží svaloviny. Průběh proteolýzy bílkovin byl sledován pomocí změn obsahu amoniaku (Conwayův test) a dále byly testovány možnosti snížení rychlosti proteolýzy SOM přídavkem vybraných přídatných látek.
- Strojně oddělené maso drůbeží a vepřové patří mezi významné suroviny používané pro výrobu masných mělněných výrobků, resp. paštik. V článku je provedeno srovnání aminokyselinového skóre, indexu esenciálních aminokyselin a vybraných aminokyselin u drůbežího a vepřového SOM, dále prsní a stehenní drůbeží svaloviny. Průběh proteolýzy bílkovin byl sledován pomocí změn obsahu amoniaku (Conwayův test) a dále byly testovány možnosti snížení rychlosti proteolýzy SOM přídavkem vybraných přídatných látek. (cs)
|
Title
| - Složení a změny proteinů ve strojně odděleném mase
- Složení a změny proteinů ve strojně odděleném mase (cs)
- Composition and Changes of protein in mechanically deboned meat. (en)
|
skos:prefLabel
| - Složení a změny proteinů ve strojně odděleném mase
- Složení a změny proteinů ve strojně odděleném mase (cs)
- Composition and Changes of protein in mechanically deboned meat. (en)
|
skos:notation
| - RIV/70883521:28110/08:63507338!RIV09-MSM-28110___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/70883521:28110/08:63507338
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Mechanically deboned meat; aminoacids; aminoacids score; Conway test (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Proteiny 2008 Sborník příspěvků V. ročníku mezinárodní konference
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Buňka, František
- Hrabě, Jan
- Severová, Marta
- Paráček, Stanislav
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |