About: Celkový obsah kadaverinu, putrescinu a tyraminu v mase eviscerovaného bažanta obecného z farmového chovu skladovaného při teplotě 0 °C.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • In this study we assessed concentrations of biogenic amine in breast and thigh muscles of eviscerated pheasant, stored at 0 °C for 21 days. Based on results we can mark the meat of this pheasant as high hygiene quality meat for the first 14 storage days. (en)
  • Byl sledován vývoj koncentrací biogenních aminů v prsní a stehenní svalovině zapeřených, eviscerovaných bažantů obecných, skladovaných 21 dní při 0 °C. Dle výsledků si maso těchto bažantů uchovává vysokou hygienickou kvalitu po dobu 14 dní.
  • Byl sledován vývoj koncentrací biogenních aminů v prsní a stehenní svalovině zapeřených, eviscerovaných bažantů obecných, skladovaných 21 dní při 0 °C. Dle výsledků si maso těchto bažantů uchovává vysokou hygienickou kvalitu po dobu 14 dní. (cs)
Title
  • Celkový obsah kadaverinu, putrescinu a tyraminu v mase eviscerovaného bažanta obecného z farmového chovu skladovaného při teplotě 0 °C.
  • Celkový obsah kadaverinu, putrescinu a tyraminu v mase eviscerovaného bažanta obecného z farmového chovu skladovaného při teplotě 0 °C. (cs)
  • The content of cadaverin, putrescin and tyramin in meat of eviscerated phesant from farm, stored at 0 °C (en)
skos:prefLabel
  • Celkový obsah kadaverinu, putrescinu a tyraminu v mase eviscerovaného bažanta obecného z farmového chovu skladovaného při teplotě 0 °C.
  • Celkový obsah kadaverinu, putrescinu a tyraminu v mase eviscerovaného bažanta obecného z farmového chovu skladovaného při teplotě 0 °C. (cs)
  • The content of cadaverin, putrescin and tyramin in meat of eviscerated phesant from farm, stored at 0 °C (en)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/12:43871378!RIV13-MSM-16270___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • S, Z(MSM6215712402)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 126217
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/12:43871378
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • meat freshness; venison; hygienic quality; Biogenic amine (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [78B3FF58A1D3]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek a posterů XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Bořilová, Gabriela
  • Maršálek, Petr
  • Večerek, Vladimír
  • Steinhauserová, Iva
  • Hutařová, Zdeňka
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
https://schema.org/isbn
  • 978-80-7305-632-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 85 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software