Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - In this study we assessed concentrations of biogenic amine in breast and thigh muscles of eviscerated pheasant, stored at 0 °C for 21 days. Based on results we can mark the meat of this pheasant as high hygiene quality meat for the first 14 storage days. (en)
- Byl sledován vývoj koncentrací biogenních aminů v prsní a stehenní svalovině zapeřených, eviscerovaných bažantů obecných, skladovaných 21 dní při 0 °C. Dle výsledků si maso těchto bažantů uchovává vysokou hygienickou kvalitu po dobu 14 dní.
- Byl sledován vývoj koncentrací biogenních aminů v prsní a stehenní svalovině zapeřených, eviscerovaných bažantů obecných, skladovaných 21 dní při 0 °C. Dle výsledků si maso těchto bažantů uchovává vysokou hygienickou kvalitu po dobu 14 dní. (cs)
|
Title
| - Celkový obsah kadaverinu, putrescinu a tyraminu v mase eviscerovaného bažanta obecného z farmového chovu skladovaného při teplotě 0 °C.
- Celkový obsah kadaverinu, putrescinu a tyraminu v mase eviscerovaného bažanta obecného z farmového chovu skladovaného při teplotě 0 °C. (cs)
- The content of cadaverin, putrescin and tyramin in meat of eviscerated phesant from farm, stored at 0 °C (en)
|
skos:prefLabel
| - Celkový obsah kadaverinu, putrescinu a tyraminu v mase eviscerovaného bažanta obecného z farmového chovu skladovaného při teplotě 0 °C.
- Celkový obsah kadaverinu, putrescinu a tyraminu v mase eviscerovaného bažanta obecného z farmového chovu skladovaného při teplotě 0 °C. (cs)
- The content of cadaverin, putrescin and tyramin in meat of eviscerated phesant from farm, stored at 0 °C (en)
|
skos:notation
| - RIV/62157124:16270/12:43871378!RIV13-MSM-16270___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62157124:16270/12:43871378
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - meat freshness; venison; hygienic quality; Biogenic amine (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník přednášek a posterů XLII. Lenfeldovy a Höklovy dny
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Bořilová, Gabriela
- Maršálek, Petr
- Večerek, Vladimír
- Steinhauserová, Iva
- Hutařová, Zdeňka
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Veterinární a farmaceutická univerzita Brno
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |