About: Instrumental measurement of texture and colour of meat and meat products     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • This work deals with an overview of selected instrumental methods for the evaluation of textural properties and color of meat and meat products. The most widely used method for evaluating texture of meat and meat products include Warner-Bratzlerův test, puncture test and texture profile analysis. For the evaluation of the color of meat and meat products are used spectrophotometers, which work in CIELAB. (en)
  • Práce se zabývá přehledem vybraných instrumentálních metod pro hodnocení texturních vlastností a barvy masa a masných výrobků. Mezi nejrozšířenější metody pro hodnocení textury masa a masných výrobků patří Warner-Bratzlerův test, punkční testy a analýza texturního profilu. Pro hodnocení barvy masa a masných výrobků jsou využívány spektrofotometry, které pracují v systému CIELAB.
  • Práce se zabývá přehledem vybraných instrumentálních metod pro hodnocení texturních vlastností a barvy masa a masných výrobků. Mezi nejrozšířenější metody pro hodnocení textury masa a masných výrobků patří Warner-Bratzlerův test, punkční testy a analýza texturního profilu. Pro hodnocení barvy masa a masných výrobků jsou využívány spektrofotometry, které pracují v systému CIELAB. (cs)
Title
  • Instrumental measurement of texture and colour of meat and meat products (en)
  • Instrumentální hodnocení textury a barvy masa a masných výrobků
  • Instrumentální hodnocení textury a barvy masa a masných výrobků (cs)
skos:prefLabel
  • Instrumental measurement of texture and colour of meat and meat products (en)
  • Instrumentální hodnocení textury a barvy masa a masných výrobků
  • Instrumentální hodnocení textury a barvy masa a masných výrobků (cs)
skos:notation
  • RIV/62157124:16270/12:43871221!RIV13-MSM-16270___
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • I
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
  • 5
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 142065
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62157124:16270/12:43871221
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • CIELAB; Warner-Bratzler test; TPA; hardness (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...odStatuVydavatele
  • CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [9A54755FE733]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Maso
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...v/svazekPeriodika
  • 23
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Saláková, Alena
issn
  • 1210-4086
number of pages
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 16270
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 85 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software