Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
The development of baking industry in the Czech Republic and its position in the EU
Goto
Sponge
NotDistinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Příspěvek popisuje vývoj pekařského oboru od počátku 20. století do současnosti.
Příspěvek popisuje vývoj pekařského oboru od počátku 20. století do současnosti.
(cs)
This paper describes the development of the baking industry since the early 20th century to the present.
(en)
Title
The development of baking industry in the Czech Republic and its position in the EU
(en)
Vývoj pekařského oboru v ČR a jeho postavení v EU
Vývoj pekařského oboru v ČR a jeho postavení v EU
(cs)
skos:prefLabel
The development of baking industry in the Czech Republic and its position in the EU
(en)
Vývoj pekařského oboru v ČR a jeho postavení v EU
Vývoj pekařského oboru v ČR a jeho postavení v EU
(cs)
skos:notation
RIV/62156489:43210/11:00169731!RIV12-MSM-43210___
http://linked.open...avai/predkladatel
Agronomická fakulta
http://linked.open...avai/riv/aktivita
Z
http://linked.open...avai/riv/aktivity
Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2012
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Kučerová, Jindřiška
http://linked.open.../riv/druhVysledku
D - Článek ve sborníku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Mendelova univerzita v Brně / Agronomická fakulta
http://linked.open...dnocenehoVysledku
240912
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/62156489:43210/11:00169731
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
development; baking industry
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
baking industry
development
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[241AEFC8E9EC]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
Mendelova univerzita v Brně
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
Poire s.r.o., Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Sborník příspěvků XXXVII. Semináře o jakosti potravin a potravinových surovin - Ingrovy dny
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
1
(
xsd:int
)
http://linked.open...UplatneniVysledku
2011
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Kučerová, Jindřiška
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
CST - Celostátní
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
2011-03-03
(
xsd:date
)
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/MSM%20432100001
number of pages
3
(
xsd:int
)
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
Mendelova zemědělská a lesnická univerzita v Brně
https://schema.org/isbn
978-80-7375-495-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
43210
is
http://linked.open...avai/riv/vysledek
of
Vývoj pekařského oboru v ČR a jeho postavení v EU
Vývoj pekařského oboru v ČR a jeho postavení v EU
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 71 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software