About: Sensory classification of flour     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Senzory evaluated was the wheat fine bread flour T 1000 from four flour mills. The evaluation took place in the year 2003 and 2004. Sensory classification were product appearance,consistence, mineral additives, adhesiveness, taste and smell of flour. All types of flours were in accordance with act of food law 110/1997 Sb. (en)
  • Senzoricky byla hodnocena pšeničná mouka hladká chlebová T 1000 ze 4 mlýnů. Hodnocení bylo provedeno ve roce 2003 a 2004. Senzoricky byl hodnocen vzhled a konzistence, minerální příměsi, přilnavost, chuť a vůně mouky. Všechny mouky vyhovovaly smyslovým požadavkům podle zákona 110/1997 Sb. o potravinách a tabákových výrobcích po úpravě zákonem 306/2000 Sb.
  • Senzoricky byla hodnocena pšeničná mouka hladká chlebová T 1000 ze 4 mlýnů. Hodnocení bylo provedeno ve roce 2003 a 2004. Senzoricky byl hodnocen vzhled a konzistence, minerální příměsi, přilnavost, chuť a vůně mouky. Všechny mouky vyhovovaly smyslovým požadavkům podle zákona 110/1997 Sb. o potravinách a tabákových výrobcích po úpravě zákonem 306/2000 Sb. (cs)
Title
  • Sensory classification of flour (en)
  • Senzorické hodnocení mouk
  • Senzorické hodnocení mouk (cs)
skos:prefLabel
  • Sensory classification of flour (en)
  • Senzorické hodnocení mouk
  • Senzorické hodnocení mouk (cs)
skos:notation
  • RIV/62156489:43210/04:00056626!RIV06-MSM-43210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 73;75
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM 432100001)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 585916
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/62156489:43210/04:00056626
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • flour; sensory analysis (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D60BDBF2E83E]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Senzorická analýza potravin a vody
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kučerová, Jindřiška
  • Šottníková, Viera
  • Bouchalová, Klára
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Český institut pro akreditaci
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 43210
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 72 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software