Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Senzory evaluated was the wheat fine bread flour T 1000 from four flour mills. The evaluation took place in the year 2003 and 2004. Sensory classification were product appearance,consistence, mineral additives, adhesiveness, taste and smell of flour. All types of flours were in accordance with act of food law 110/1997 Sb. (en)
- Senzoricky byla hodnocena pšeničná mouka hladká chlebová T 1000 ze 4 mlýnů. Hodnocení bylo provedeno ve roce 2003 a 2004. Senzoricky byl hodnocen vzhled a konzistence, minerální příměsi, přilnavost, chuť a vůně mouky. Všechny mouky vyhovovaly smyslovým požadavkům podle zákona 110/1997 Sb. o potravinách a tabákových výrobcích po úpravě zákonem 306/2000 Sb.
- Senzoricky byla hodnocena pšeničná mouka hladká chlebová T 1000 ze 4 mlýnů. Hodnocení bylo provedeno ve roce 2003 a 2004. Senzoricky byl hodnocen vzhled a konzistence, minerální příměsi, přilnavost, chuť a vůně mouky. Všechny mouky vyhovovaly smyslovým požadavkům podle zákona 110/1997 Sb. o potravinách a tabákových výrobcích po úpravě zákonem 306/2000 Sb. (cs)
|
Title
| - Sensory classification of flour (en)
- Senzorické hodnocení mouk
- Senzorické hodnocení mouk (cs)
|
skos:prefLabel
| - Sensory classification of flour (en)
- Senzorické hodnocení mouk
- Senzorické hodnocení mouk (cs)
|
skos:notation
| - RIV/62156489:43210/04:00056626!RIV06-MSM-43210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/62156489:43210/04:00056626
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - flour; sensory analysis (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Senzorická analýza potravin a vody
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kučerová, Jindřiška
- Šottníková, Viera
- Bouchalová, Klára
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Český institut pro akreditaci
|
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |