Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Ve spolupráci se společností MILLBA-CZECH a.s. a VŠCHT Praha byla provedena rozsáhlá praktická studie, která se týká použití nových zlepšujících přípravků k prodloužení trvanlivosti a zpomalení stárnutí vybraných pekařských výrobků. Byly diskutovány výsledky provozních zkoušek prováděných na jaře 2012 ve vybraných pekárnách společnosti se zaměřením na reologické, penetrometrické a senzorické analýzy pečiva. Dále jsme se zaměřili na možnosti sledování procesu stárnutí pečiva pomocí instrumentálních metod (RTG, SEM, FT-IR).
- Ve spolupráci se společností MILLBA-CZECH a.s. a VŠCHT Praha byla provedena rozsáhlá praktická studie, která se týká použití nových zlepšujících přípravků k prodloužení trvanlivosti a zpomalení stárnutí vybraných pekařských výrobků. Byly diskutovány výsledky provozních zkoušek prováděných na jaře 2012 ve vybraných pekárnách společnosti se zaměřením na reologické, penetrometrické a senzorické analýzy pečiva. Dále jsme se zaměřili na možnosti sledování procesu stárnutí pečiva pomocí instrumentálních metod (RTG, SEM, FT-IR). (cs)
- The practical study about staling of bakery products was carried out between ICT Prague and industrial Czech bakery MILLBA-CZECH a.s. The study was related to using and effect of different bakery improvers to retard staling process in crumb of bakery products. The working tests in bakery were evaluated with regard to rheological, texture and sensorial measurements. The instrumental methods such as x-ray, scan electron microscopy and FT-IR spectrometry were used to assess the staling rate in prepared bakery products. (en)
|
Title
| - Vliv zlepšujících přípravků na stárnutí pekařských výrobků
- Vliv zlepšujících přípravků na stárnutí pekařských výrobků (cs)
- The effect of improvers to staling of bakery products (en)
|
skos:prefLabel
| - Vliv zlepšujících přípravků na stárnutí pekařských výrobků
- Vliv zlepšujících přípravků na stárnutí pekařských výrobků (cs)
- The effect of improvers to staling of bakery products (en)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/13:43896946!RIV14-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/13:43896946
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - staling; bakery improvers; bakery products (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Příhoda, Josef
- Sluková, Marcela
- Kubín, Miroslav
|
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |