About: Rezistentní škrob ve vybraných potravinách     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Aim of this study was determination of resistant starch in legumes, potatoes, french fries, chips, pasta, cookies and cornflakes. The highest content of resistant starch was found in fresh uncooked potatoes. Lower content than in fresh potatoes was found in legumes. In other samples was content of resistant starch very low. (en)
  • Cílem práce bylo stanovit obsah rezistentního škrobu v luštěninách, bramborách, bramborových hranolkách, zipsech, těstovinách, sušenkách a snídaňových cereáliích. Nejvyšší obsah rezistentního škrobu byl zjištěn v syrových bramborách. Nižší obsah než v bramborách byl nalezen v luštěninách. V dalších vzorcích byl obsah rezistentního škroby nízký.
  • Cílem práce bylo stanovit obsah rezistentního škrobu v luštěninách, bramborách, bramborových hranolkách, zipsech, těstovinách, sušenkách a snídaňových cereáliích. Nejvyšší obsah rezistentního škrobu byl zjištěn v syrových bramborách. Nižší obsah než v bramborách byl nalezen v luštěninách. V dalších vzorcích byl obsah rezistentního škroby nízký. (cs)
Title
  • Rezistentní škrob ve vybraných potravinách
  • Resistant starch in selected food (en)
  • Rezistentní škrob ve vybraných potravinách (cs)
skos:prefLabel
  • Rezistentní škrob ve vybraných potravinách
  • Resistant starch in selected food (en)
  • Rezistentní škrob ve vybraných potravinách (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/10:00024366!RIV11-MSM-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 285235
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/10:00024366
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • french fries; potatoes chips; fatty acid composition; polymer triacylglycerols (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [C47543A30AF9]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • XL. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Dostálová, Jana
  • Leitnerová, Dobromila
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1802-1433
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VÚPP
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software