Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Aim of this study was determination of resistant starch in legumes, potatoes, french fries, chips, pasta, cookies and cornflakes. The highest content of resistant starch was found in fresh uncooked potatoes. Lower content than in fresh potatoes was found in legumes. In other samples was content of resistant starch very low. (en)
- Cílem práce bylo stanovit obsah rezistentního škrobu v luštěninách, bramborách, bramborových hranolkách, zipsech, těstovinách, sušenkách a snídaňových cereáliích. Nejvyšší obsah rezistentního škrobu byl zjištěn v syrových bramborách. Nižší obsah než v bramborách byl nalezen v luštěninách. V dalších vzorcích byl obsah rezistentního škroby nízký.
- Cílem práce bylo stanovit obsah rezistentního škrobu v luštěninách, bramborách, bramborových hranolkách, zipsech, těstovinách, sušenkách a snídaňových cereáliích. Nejvyšší obsah rezistentního škrobu byl zjištěn v syrových bramborách. Nižší obsah než v bramborách byl nalezen v luštěninách. V dalších vzorcích byl obsah rezistentního škroby nízký. (cs)
|
Title
| - Rezistentní škrob ve vybraných potravinách
- Resistant starch in selected food (en)
- Rezistentní škrob ve vybraných potravinách (cs)
|
skos:prefLabel
| - Rezistentní škrob ve vybraných potravinách
- Resistant starch in selected food (en)
- Rezistentní škrob ve vybraných potravinách (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/10:00024366!RIV11-MSM-22330___
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/10:00024366
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - french fries; potatoes chips; fatty acid composition; polymer triacylglycerols (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - XL. Symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Dostálová, Jana
- Leitnerová, Dobromila
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |