About: Barevné změny česneku     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Během technologického zpracování dochází často ke vzniku zelených až modrozelených pigmentů, které způsobují snížení organoleptických vlastností produktů. Sledován byl vliv pH a teploty na vznikající barevný odstín a jeho intenzitu. Měření bylo prováděno v systému CIE.
  • Během technologického zpracování dochází často ke vzniku zelených až modrozelených pigmentů, které způsobují snížení organoleptických vlastností produktů. Sledován byl vliv pH a teploty na vznikající barevný odstín a jeho intenzitu. Měření bylo prováděno v systému CIE. (cs)
  • The formation of green and green-blue discoloration often occurs during production of garlic products and it lowers its organoleptic properties. The colour shade and its intensity as influenced by pH and temperature was measured using the CIE system. (en)
Title
  • Barevné změny česneku
  • Barevné změny česneku (cs)
  • Colour changes of garlic (en)
skos:prefLabel
  • Barevné změny česneku
  • Barevné změny česneku (cs)
  • Colour changes of garlic (en)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/08:00020942!RIV09-MZE-22330___
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(1G58084), P(OC 122), Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 357596
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/08:00020942
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • alliin; methiin; isoalliin; garlic (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [1A29B26207A7]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Skalský Dvůr
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník přednášek 39. Symposia o nových směrech výroby a hodnocení potravin
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Velíšek, Jan
  • Králová, Jana
  • Kavková, E.
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1802-1433
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav potravinářského průmyslu
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 22 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software