About: Reologické a texturní vlastnosti kečupů     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Senzorickou a texturní analýzou byly sledovány vlastnosti třinácti výrobků z rajčat (převážně kečupů). Vzorky byly testovány při dvou teplotách (22 °C a 45°C). Mezi testovanými vzorky byly nalezeny statisticky významné rozdíly.
  • Senzorickou a texturní analýzou byly sledovány vlastnosti třinácti výrobků z rajčat (převážně kečupů). Vzorky byly testovány při dvou teplotách (22 °C a 45°C). Mezi testovanými vzorky byly nalezeny statisticky významné rozdíly. (cs)
  • Thirteen tomato products were tested using texture and sensory analysis. Two temperatures (22 °C and 45 °C) were used for both measurements. Significant differences were found among tested samples. (en)
Title
  • Reologické a texturní vlastnosti kečupů
  • Rheological and textural properties of tomato ketchups (en)
  • Reologické a texturní vlastnosti kečupů (cs)
skos:prefLabel
  • Reologické a texturní vlastnosti kečupů
  • Rheological and textural properties of tomato ketchups (en)
  • Reologické a texturní vlastnosti kečupů (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/07:00019247!RIV08-AV0-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 285-288
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(IAA2060404), Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 447365
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/07:00019247
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • tomato ketchup; sensory analysis; texture (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [8D7948DFED18]
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník XXXVIII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, , 21.-23.5. 2007, Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, ČR
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Pokorný, Jan
  • Štern, Petr
  • Šedivá, Alena
  • Panovská, Zdenka
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
issn
  • 1802-1433
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • VÚPP
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software