Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - IDF Symposium on Cheese, Ripening, Characterisation and Technology was held 21-25 March 2004 in Prague. There were given over 50 lectures and presented 200 posters there. More then 350 specialists both from scientific research and cheese technology from 40 counties discussed in 11 sessions different actual topics as - Cheese authenticity; Characterisation of casein breakdown in cheese; Microbial ecology in cheese; Determination of enzyme and microbial activities in cheese; Starter, adjunct, surface bacteria, yeast and moulds; Cheese yield etc. (en)
- IDF Symposium o zrání, charakterizaci a technologii sýrů bylo uskutečněno 21.-25.března 2004 v Praze. Bylo zde předneseno 50 přednášek a presentováno 200 posterů. Více než 350 specialistů z oblastí vědeckého výzkumu a technologie sýrů ze 40 zemí světa diskutovali v 11 sekcích o různých aktuálních tématech jakými byly Autenticita sýrů; Charakterizace rozkladu kaseinu v sýrech; Mikrobiální ekologie v sýrů; Stanovení enzymové a mikrobiální aktivity v sýrech; Zákysové kultury, přídavné látky, bakteriální, kvasinkové a plísňové povrchy; Výtěžnost sýrů aj.
- IDF Symposium o zrání, charakterizaci a technologii sýrů bylo uskutečněno 21.-25.března 2004 v Praze. Bylo zde předneseno 50 přednášek a presentováno 200 posterů. Více než 350 specialistů z oblastí vědeckého výzkumu a technologie sýrů ze 40 zemí světa diskutovali v 11 sekcích o různých aktuálních tématech jakými byly Autenticita sýrů; Charakterizace rozkladu kaseinu v sýrech; Mikrobiální ekologie v sýrů; Stanovení enzymové a mikrobiální aktivity v sýrech; Zákysové kultury, přídavné látky, bakteriální, kvasinkové a plísňové povrchy; Výtěžnost sýrů aj. (cs)
|
Title
| - Nové poznatky o mikrobiologii sýrů presentované na IDF symposiu v Praze v roce 2004.
- New knowledge on cheese microbiology presented in IDF Symposium in Prague in 2004. (en)
- Nové poznatky o mikrobiologii sýrů presentované na IDF symposiu v Praze v roce 2004. (cs)
|
skos:prefLabel
| - Nové poznatky o mikrobiologii sýrů presentované na IDF symposiu v Praze v roce 2004.
- New knowledge on cheese microbiology presented in IDF Symposium in Prague in 2004. (en)
- Nové poznatky o mikrobiologii sýrů presentované na IDF symposiu v Praze v roce 2004. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/05:00016098!RIV06-MSM-22330___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/05:00016098
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - IDF Symposium; Prague 2004; new knowledge; cheese microbiology (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Celostátní přehlídky sýrů 2005. Výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře Mléko a sýry 2005
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Plocková, Milada
- Chumchalová, Jana
- Giesová, Markéta
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |