About: Nové poznatky o mikrobiologii sýrů presentované na IDF symposiu v Praze v roce 2004.     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • IDF Symposium on Cheese, Ripening, Characterisation and Technology was held 21-25 March 2004 in Prague. There were given over 50 lectures and presented 200 posters there. More then 350 specialists both from scientific research and cheese technology from 40 counties discussed in 11 sessions different actual topics as - Cheese authenticity; Characterisation of casein breakdown in cheese; Microbial ecology in cheese; Determination of enzyme and microbial activities in cheese; Starter, adjunct, surface bacteria, yeast and moulds; Cheese yield etc. (en)
  • IDF Symposium o zrání, charakterizaci a technologii sýrů bylo uskutečněno 21.-25.března 2004 v Praze. Bylo zde předneseno 50 přednášek a presentováno 200 posterů. Více než 350 specialistů z oblastí vědeckého výzkumu a technologie sýrů ze 40 zemí světa diskutovali v 11 sekcích o různých aktuálních tématech jakými byly Autenticita sýrů; Charakterizace rozkladu kaseinu v sýrech; Mikrobiální ekologie v sýrů; Stanovení enzymové a mikrobiální aktivity v sýrech; Zákysové kultury, přídavné látky, bakteriální, kvasinkové a plísňové povrchy; Výtěžnost sýrů aj.
  • IDF Symposium o zrání, charakterizaci a technologii sýrů bylo uskutečněno 21.-25.března 2004 v Praze. Bylo zde předneseno 50 přednášek a presentováno 200 posterů. Více než 350 specialistů z oblastí vědeckého výzkumu a technologie sýrů ze 40 zemí světa diskutovali v 11 sekcích o různých aktuálních tématech jakými byly Autenticita sýrů; Charakterizace rozkladu kaseinu v sýrech; Mikrobiální ekologie v sýrů; Stanovení enzymové a mikrobiální aktivity v sýrech; Zákysové kultury, přídavné látky, bakteriální, kvasinkové a plísňové povrchy; Výtěžnost sýrů aj. (cs)
Title
  • Nové poznatky o mikrobiologii sýrů presentované na IDF symposiu v Praze v roce 2004.
  • New knowledge on cheese microbiology presented in IDF Symposium in Prague in 2004. (en)
  • Nové poznatky o mikrobiologii sýrů presentované na IDF symposiu v Praze v roce 2004. (cs)
skos:prefLabel
  • Nové poznatky o mikrobiologii sýrů presentované na IDF symposiu v Praze v roce 2004.
  • New knowledge on cheese microbiology presented in IDF Symposium in Prague in 2004. (en)
  • Nové poznatky o mikrobiologii sýrů presentované na IDF symposiu v Praze v roce 2004. (cs)
skos:notation
  • RIV/60461373:22330/05:00016098!RIV06-MSM-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 21-24
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6046137305)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 533252
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60461373:22330/05:00016098
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • IDF Symposium; Prague 2004; new knowledge; cheese microbiology (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [E224C30E83A7]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Praha
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Praha
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Celostátní přehlídky sýrů 2005. Výsledky přehlídek a sborník přednášek semináře Mléko a sýry 2005
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Plocková, Milada
  • Chumchalová, Jana
  • Giesová, Markéta
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Vysoká škola chemicko-technologická v Praze
https://schema.org/isbn
  • 80-86238-48-2
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 22330
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 85 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software