Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Nově izolované kmeny rodu Lactococcus, ve srovnání se sbírkovými kmeny, vykazovaly vyšší kysací schopnost, srovnatelnou proteolytickou aktivitu a zřídka se vyskytující produkci nisinu. Na základě enzymových aktivit by řada ze zkoumaných kmenů, po úspěšném otestování pomocí termických cyklů, mohla nalézt uplatnění při výrobě sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou.
- Nově izolované kmeny rodu Lactococcus, ve srovnání se sbírkovými kmeny, vykazovaly vyšší kysací schopnost, srovnatelnou proteolytickou aktivitu a zřídka se vyskytující produkci nisinu. Na základě enzymových aktivit by řada ze zkoumaných kmenů, po úspěšném otestování pomocí termických cyklů, mohla nalézt uplatnění při výrobě sýrů s nízkodohřívanou sýřeninou. (cs)
- Newly isolated strains of Lcc. sp., compared to strains obtained from the culture collection, were found to exhibit stronger acidification activity, proteolytic activity was similar, but only one new isolate was found to be nisin - producing. It is possible to intend some of newly isolated strains for application in dutch type cheese production after further testing. (en)
|
Title
| - Variability in properties of Lactococcus sp. isolated from different sources. (en)
- Variabilita vlastností u kmenů rodu Lactococcus izolovaných z různých zdrojů.
- Variabilita vlastností u kmenů rodu Lactococcus izolovaných z různých zdrojů. (cs)
|
skos:prefLabel
| - Variability in properties of Lactococcus sp. isolated from different sources. (en)
- Variabilita vlastností u kmenů rodu Lactococcus izolovaných z různých zdrojů.
- Variabilita vlastností u kmenů rodu Lactococcus izolovaných z různých zdrojů. (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60461373:22330/04:00012924!RIV/2005/MSM/223305/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60461373:22330/04:00012924
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Lactococcus sp.;wild strains;lysogenic properties;autolytic properties;proteolytic activity (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Sborník přednášek semináře %22Mléko a sýry 2004%22
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Plocková, Milada
- Šviráková, Eva
- Kozáková, Drahomíra
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Česká společnost chemická
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |