About: Složení jatečné partie bok s ohledem na zastoupení tuku     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Cílem práce bylo sledování proměnlivosti složení jatečné partie bok s ohledem na zastoupení tuku v této partii. V práci byly charakterizovány případně využitelné pomocné ukazatele, které budou po analýze dynamiky jejich závislosti ke zmasilosti boku sloužit pro konstrukci regresních rovnic. Dobrý vztah k zmasilosti boku vykazovaly: plocha masa a výška boku na řezu mezi 10 a 11 žebrem.
  • Cílem práce bylo sledování proměnlivosti složení jatečné partie bok s ohledem na zastoupení tuku v této partii. V práci byly charakterizovány případně využitelné pomocné ukazatele, které budou po analýze dynamiky jejich závislosti ke zmasilosti boku sloužit pro konstrukci regresních rovnic. Dobrý vztah k zmasilosti boku vykazovaly: plocha masa a výška boku na řezu mezi 10 a 11 žebrem. (cs)
  • The aim of this work was to examine the variation of the carcass belly part composition with respekt to fat proportion. In the work there were characteristed some auxiliary indicators, which can be used for lean meat formation analysis as well as for growth formulas construction. The best spot for lean meat prediction in the belly is cut between 10.-11.th rib. combination. (en)
Title
  • Složení jatečné partie bok s ohledem na zastoupení tuku
  • Složení jatečné partie bok s ohledem na zastoupení tuku (cs)
  • Carcass belly composition with respect to level of fat share (en)
skos:prefLabel
  • Složení jatečné partie bok s ohledem na zastoupení tuku
  • Složení jatečné partie bok s ohledem na zastoupení tuku (cs)
  • Carcass belly composition with respect to level of fat share (en)
skos:notation
  • RIV/60460709:41210/07:22216!RIV08-MZE-41210___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 99;108
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QG60045), Z(MSM6046070901)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 450449
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60460709:41210/07:22216
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • pig; carcas composition; belly; VIA; lean meat share prediction (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [92E6B798A5AF]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • ČZU v Praze
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • ČZU v Praze
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Sborník z konference %22Aktuální problémy chovu prasat%22
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Kratochvílová, Hana
  • Okrouhlá, Monika
  • Stupka, Roman
  • Čítek, Jaroslav
  • Šprysl, Michal
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Česká zemědělská univerzita v Praze
https://schema.org/isbn
  • 978-80-213-1704-8
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 41210
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 112 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software