Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Polyphenolic compounds and resveratrol are significant bioactive compounds contained in Czech and Moravian wines. These antioxidants have many positive effects on human health. Quality of red wines (Saint Laurent, Blue Portugal) and white wines (Rulander, Moravian muscate) is evaluated regarding the content of these bioactive compounds and different effects on their content (storage conditions). (en)
- Polyfenolové látky a resveratrol jsou významnými bioaktivními látkami obsaženými v českých a moravských vínech. Tyto antioxidanty mají řadu pozitivních účinků na lidské zdraví.Je zhodnocena kvalita červených vín (Svatovavřinecké, Modrý Portugal) a bílých (Rulandské, Muškát moravský) z hlediska obsahu těchto látek a různých vlivů na jejich obsah (podmínek skladování).
- Polyfenolové látky a resveratrol jsou významnými bioaktivními látkami obsaženými v českých a moravských vínech. Tyto antioxidanty mají řadu pozitivních účinků na lidské zdraví.Je zhodnocena kvalita červených vín (Svatovavřinecké, Modrý Portugal) a bílých (Rulandské, Muškát moravský) z hlediska obsahu těchto látek a různých vlivů na jejich obsah (podmínek skladování). (cs)
|
Title
| - Polyfenolové látky v českých vínech
- Polyfenolové látky v českých vínech (cs)
- Polyphenolic compounds in Czech wines (en)
|
skos:prefLabel
| - Polyfenolové látky v českých vínech
- Polyfenolové látky v českých vínech (cs)
- Polyphenolic compounds in Czech wines (en)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41210/07:19116!RIV08-MSM-41210___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41210/07:19116
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - polyphenolic compounds, Czech wines, resveratrol (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Lachman, Jaromír
- Prugar, Jaroslav
- Faitová, Kateřina
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |