About: Nutričně upravené ovesné vločky a zařízení pro výrobu nutričně upravených ovesných vloček a dalších produktů z ovsa     Goto   Sponge   NotDistinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • If we want to decrease the beta glucane content in oat flakes, it is necessary to process oat without bran, it is coat layer of grains. Equipment for production of nutritionally modified oat flakes is formed by a technological line consisting from a milling for separating bran, which is before a flaking mill for flaking of oat grits and production of nutritionally modified oat flakes with a decreased content of beta glucanes, after which is an extractor vessel with a filter and centrifuge, ultrasound disintegrator and vacuum drying kiln for isolation of oat starch, oat protein and beta glucane. Isolated matters are used in further parts of equipment for production of oat products. In an advantageous version, after the milling an autoclave and distillation colon is included for production and cleaning of fural. (en)
  • Chceme-li snížit obsah b-glukanů v ovesných vločkách jako výsledném ovesném produktu, je potřeba provést zpracování ovsa bez otrub, tj. obalové vrstvy zrn. Zařízení pro výrobu nutričně upravených ovesných vloček je tvořeno technologickou linkou sestávající z mlecí stolice pro oddělení otrub, která je předřazena vločkovací stolici pro vločkování ovesné krupice a výrobu nutričně upravených ovesných vloček se sníženým obsahem b-glukanů, a za kterou je zařazena extrakční nádoba s filtrem a odstředivkou, ultrazvukový desintegrátor a vakuová sušárna pro izolaci ovesného škrobu, ovesného proteinu a b-glukanu. Izolované látky se využívají v dalších částech zařízení pro výrobu produktů z ovsa. Ve výhodném provedení zařízení je za mlecí stolicí zařazen autokláv a destilační kolona pro výrobu a čištění furalu.
  • Chceme-li snížit obsah b-glukanů v ovesných vločkách jako výsledném ovesném produktu, je potřeba provést zpracování ovsa bez otrub, tj. obalové vrstvy zrn. Zařízení pro výrobu nutričně upravených ovesných vloček je tvořeno technologickou linkou sestávající z mlecí stolice pro oddělení otrub, která je předřazena vločkovací stolici pro vločkování ovesné krupice a výrobu nutričně upravených ovesných vloček se sníženým obsahem b-glukanů, a za kterou je zařazena extrakční nádoba s filtrem a odstředivkou, ultrazvukový desintegrátor a vakuová sušárna pro izolaci ovesného škrobu, ovesného proteinu a b-glukanu. Izolované látky se využívají v dalších částech zařízení pro výrobu produktů z ovsa. Ve výhodném provedení zařízení je za mlecí stolicí zařazen autokláv a destilační kolona pro výrobu a čištění furalu. (cs)
Title
  • Nutričně upravené ovesné vločky a zařízení pro výrobu nutričně upravených ovesných vloček a dalších produktů z ovsa
  • Nutričně upravené ovesné vločky a zařízení pro výrobu nutričně upravených ovesných vloček a dalších produktů z ovsa (cs)
  • Nutritionally modified oat flakes and equipment for production of nutritionally modified oat flakes and other oat products (en)
skos:prefLabel
  • Nutričně upravené ovesné vločky a zařízení pro výrobu nutričně upravených ovesných vloček a dalších produktů z ovsa
  • Nutričně upravené ovesné vločky a zařízení pro výrobu nutričně upravených ovesných vloček a dalších produktů z ovsa (cs)
  • Nutritionally modified oat flakes and equipment for production of nutritionally modified oat flakes and other oat products (en)
skos:notation
  • RIV/60076658:12220/08:00009528!RIV09-MSM-12220___
http://linked.open...tracePatentuVzoru
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MSM6007665806)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • CZ 18803 U1
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 383606
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/60076658:12220/08:00009528
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • oat; complex processing; technological line; oat flakes; decreased beta glucane content (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [568F98025C27]
http://linked.open.../licencniPoplatek
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • České Budějovice
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Zemědělská fakulta
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Moudrý, Jan
  • Peterka, Jiří
  • Klimeš, František
  • Kolář, Ladislav
  • Kužel, Stanislav
  • Štěrba, Zdeněk
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
http://localhost/t...ganizacniJednotka
  • 12220
is http://linked.open...avai/riv/vysledek of
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 92 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software