Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Byl analyzován soubor 44 vzorků jehněčího masa. Průměrný obsah sušiny byl 23,6 %, bílkovin 20,3 %. Tuku 1,85 %, popela 1,03 % a hydroxyprolinu 0,07 %.
- A set of 44 samples of lamb meat was analyzed. Average content of dry matter was 23.6 %, proteins 20.3 %, fat 1.85 %, ash 1.03 % and hydroxyprolin 0.07 %. (en)
|
Title
| - Jakost jehněčího masa
- Jakost jehněčího masa (cs)
- The quality of the lamb meat (en)
|
skos:prefLabel
| - Jakost jehněčího masa
- Jakost jehněčího masa (cs)
- The quality of the lamb meat (en)
|
skos:notation
| - RIV/00027014:_____/01:00000051!RIV/2002/MZE/M02002/N
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027014:_____/01:00000051
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| |
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Zpravodaj - Svaz chovatelů ovcí a koz
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| |
issn
| |
number of pages
| |