Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Na čtyřech laktujících holštýnských dojnicích s ruminální a duodenální kanylou byl sledován vliv doplňku sojového proteinu obohaceného o aminokyseliny lysin, methionin (pokus 1) a leucin (pokus 2) podávaného ve formě ruminálně chráněných tablet nebo v práškové formě do bachoru dojnic na technologické vlastnosti a na složení mléka. In: Sborník semináře Mléko a sýry 2007, VŠCHT Praha, 24.-25.1.2007, ISBN 978-80-7080-661-6, s.164-169.
- Na čtyřech laktujících holštýnských dojnicích s ruminální a duodenální kanylou byl sledován vliv doplňku sojového proteinu obohaceného o aminokyseliny lysin, methionin (pokus 1) a leucin (pokus 2) podávaného ve formě ruminálně chráněných tablet nebo v práškové formě do bachoru dojnic na technologické vlastnosti a na složení mléka. In: Sborník semináře Mléko a sýry 2007, VŠCHT Praha, 24.-25.1.2007, ISBN 978-80-7080-661-6, s.164-169. (cs)
- On four lactating Holstein dairy cows equipped with duodenal cannula the effect of addition of soya-protein enriched with amino acids lysine, methionine (trial 1) and leucin (trial 2) added either as a powder or in the form of rumen-protected tablets to rumen of dairy cows on the technological properties and composition of milk. Sborník semináře Mléko a sýry 2007, VŠCHT Praha, 24.-25.1.2007, ISBN 978-80-7080-661-6, s.164-169. (en)
|
Title
| - Vliv dotace krmné dávky dojnic chráněnými esenciálními aminokyselinami na technologické vlastnosti mléka
- Vliv dotace krmné dávky dojnic chráněnými esenciálními aminokyselinami na technologické vlastnosti mléka (cs)
- The effect of rumen protected essential amino acids supplement to diet of dairy cows on technological properties of milk (en)
|
skos:prefLabel
| - Vliv dotace krmné dávky dojnic chráněnými esenciálními aminokyselinami na technologické vlastnosti mléka
- Vliv dotace krmné dávky dojnic chráněnými esenciálními aminokyselinami na technologické vlastnosti mléka (cs)
- The effect of rumen protected essential amino acids supplement to diet of dairy cows on technological properties of milk (en)
|
skos:notation
| - RIV/49608851:_____/07:#0000287!RIV09-MZE-49608851
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/49608851:_____/07:#0000287
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - rumen protection; essential amino acids; dairy cows; milk (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Hadrová, Sylvie
- Havlíková, Š.
- Černý, V.
- Třináctý, Jiří
- Kvasničková, E.
|