Facets (new session)
Description
Metadata
Settings
owl:sameAs
Inference Rule:
asEquivalent
b3s
b3sifp
facets
http://www.w3.org/2002/07/owl#
ldp
oplweb
skos-trans
virtrdf-label
virtrdf-url
None
About:
Vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách
Goto
Sponge
Distinct
Permalink
An Entity of Type :
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
, within Data Space :
linked.opendata.cz
associated with source
document(s)
Type:
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
New Facet based on Instances of this Class
Attributes
Values
rdf:type
skos:Concept
http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek
Description
Byl sledován vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách
Byl sledován vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách
(cs)
The changes of α-galaktosides contents in legume seeds during soaking and cooking was determined
(en)
Title
Vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách
Influence of soaking and cooking on α-galaktosides content in legume seeds
(en)
Vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách
(cs)
skos:prefLabel
Vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách
Influence of soaking and cooking on α-galaktosides content in legume seeds
(en)
Vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách
(cs)
skos:notation
RIV/60461373:22330/07:00018140!RIV08-MZE-22330___
http://linked.open.../vavai/riv/strany
68-70
http://linked.open...avai/riv/aktivita
P
http://linked.open...avai/riv/aktivity
P(QF3287)
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
1
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
2008
http://linked.open...aciTvurceVysledku
Dostálová, Jana
Culková, Jana
http://linked.open.../riv/druhVysledku
J - Článek v odborném periodiku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
S - Úplné a pravdivé údaje nepodléhající ochraně podle zvláštních právních předpisů
http://linked.open...titaPredkladatele
Vysoká škola chemicko-technologická v Praze / Fakulta potravinářské a biochemické technologie
http://linked.open...dnocenehoVysledku
458447
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
RIV/60461373:22330/07:00018140
http://linked.open...riv/jazykVysledku
cze - čeština
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
Legumes; ?-galaktosides; cooking; soaking
(en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
?-galaktosides
soaking
Legumes
cooking
http://linked.open...odStatuVydavatele
CZ - Česká republika
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
[32A542DCEF2C]
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
Sborník XXXVIII. symposium o nových směrech výroby a hodnocení potravin, , 21.-23.5. 2007, Skalský Dvůr u Bystřice nad Pernštejnem, ČR
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
GM
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
2
(
xsd:int
)
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
2
(
xsd:int
)
http://linked.open...vavai/riv/projekt
Functional foods from vegetables and fruit and other agricultural products treated with high pressure technology
http://linked.open...UplatneniVysledku
2007
http://linked.open...v/svazekPeriodika
38
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
Dostálová, Jana
Culková, Jana
issn
1802-1433
number of pages
3
(
xsd:int
)
http://localhost/t...ganizacniJednotka
22330
is
http://linked.open...avai/riv/vysledek
of
Vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách
Vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách
Vliv namáčení a vaření na obsah α-galaktosidů ve vybraných luštěninách
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024
Alternative Linked Data Documents:
ODE
Content Formats:
RDF
ODATA
Microdata
About
OpenLink Virtuoso
version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 85 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software