Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Meat quality as well as quality of all groceries swell always bigger of meaning and belongs to economics significant factors of companies fruitfulness. Consumer judges except price and quality above all hygienic unexceptionable. General poultry meat quality is possible to express as resultant of incidence qualitative signs (chemical composition, physical properties, microbial contamination, biochemical situation, hygienic value, culinary characteristics, nutrition value and technological characteristics). (en)
- Jakost masa stejně jako jakost všech potravin nabývá stále většího významu a patří k významným faktorům ekonomické úspěšnosti podniků. Stává se tak prostředkem konkurenčního boje. Kvalitní výrobky si získávájí důvěru u zákazníků, a ti se pak k těmto značkám vracejí a své nákupy opakují. Pro podnik to znamená zajištění odbytu a zárověň mu to umožní stanovit vyšší ceny za kvalitní zboží. Mimo cenu a kvalitu posuzuje zákazník také zdravotní nezávadnost. Toto platí i pro masné výrobky z drůbeže.
- Jakost masa stejně jako jakost všech potravin nabývá stále většího významu a patří k významným faktorům ekonomické úspěšnosti podniků. Stává se tak prostředkem konkurenčního boje. Kvalitní výrobky si získávájí důvěru u zákazníků, a ti se pak k těmto značkám vracejí a své nákupy opakují. Pro podnik to znamená zajištění odbytu a zárověň mu to umožní stanovit vyšší ceny za kvalitní zboží. Mimo cenu a kvalitu posuzuje zákazník také zdravotní nezávadnost. Toto platí i pro masné výrobky z drůbeže. (cs)
|
Title
| - Jakost drůbežího masa
- Jakost drůbežího masa (cs)
- Poultry meat quality (en)
|
skos:prefLabel
| - Jakost drůbežího masa
- Jakost drůbežího masa (cs)
- Poultry meat quality (en)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41110/05:12862!RIV06-GA0-41110___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| - P(GP525/02/D172), Z(MSM6046070901)
|
http://linked.open...iv/cisloPeriodika
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41110/05:12862
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - poutry, fattening, meat quality (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...odStatuVydavatele
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...v/svazekPeriodika
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kovářová, Kateřina
- Klesalová, Ludmila
- Ledvinka, Zdeněk
- Bäumeltová, Jana
|
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
| |
issn
| |
number of pages
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |