Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - The evaluation outputs can have different form and for its processing contributes also mathematical-statistical methods. The consumer decision of the food quality is difficult to process due to entering of the other impacts which can be hardly mathematically formalized. One of the methods for transformation of the consumer thinking to the mathematical algorithm is for example fuzzy logic. The evaluation algorithm is described by the set of rules, which are close to the man thinking. (en)
- Rozhodování spotřebitele o jakosti potravin na základě senzorických vlastností je obtížné zpracovat, protože do něj mohou vstupovat i ostatní vlivy, které lze jen stěží matematicky formalizovat. Jednou z metod, jak přetransformovat uvažování spotřebitele do matematického algoritmu je například fuzzy logika. Algoritmus hodnocení (zpracování) je zapsán pomocí skupiny pravidel, která jsou blízká uvažování člověka.
- Rozhodování spotřebitele o jakosti potravin na základě senzorických vlastností je obtížné zpracovat, protože do něj mohou vstupovat i ostatní vlivy, které lze jen stěží matematicky formalizovat. Jednou z metod, jak přetransformovat uvažování spotřebitele do matematického algoritmu je například fuzzy logika. Algoritmus hodnocení (zpracování) je zapsán pomocí skupiny pravidel, která jsou blízká uvažování člověka. (cs)
|
Title
| - ALTERNATIVNÍ METODY HODNOCENÍ POTRAVIN
- ALTERNATIVE METHODS OF THE FOOD EVALUATION (en)
- ALTERNATIVNÍ METODY HODNOCENÍ POTRAVIN (cs)
|
skos:prefLabel
| - ALTERNATIVNÍ METODY HODNOCENÍ POTRAVIN
- ALTERNATIVE METHODS OF THE FOOD EVALUATION (en)
- ALTERNATIVNÍ METODY HODNOCENÍ POTRAVIN (cs)
|
skos:notation
| - RIV/60460709:41110/05:10229!RIV06-GA0-41110___
|
http://linked.open.../vavai/riv/strany
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/60460709:41110/05:10229
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - Food evaluation, Food Quality, Fuzzy Logic. (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
| |
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
| |
http://linked.open...vEdiceCisloSvazku
| |
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
| - Agrární perspektivy XIV, Znalostní ekonomika
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Kovářová, Kateřina
- Samek, Miroslav
- Zarski, Tadeusz P.
|
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
| |
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
| |
number of pages
| |
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
| - Česká zemědělská univerzita v Praze
|
https://schema.org/isbn
| |
http://localhost/t...ganizacniJednotka
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |