Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - During still continuing experiment we have determined the relation between the leptin genotype of the Czech Fleckvieh bulls and free amino acids content in fresh meat 48 hours post mortem. The genotype groups(CC, CT and TT) are presented by the various number of animals. Šubrt, J. - Buňka, F. - Bezdíček, J. - Dufek, A. - Dračková, E. - Filipčík, R.: Vztahy genotypu býků českého strakatého skotu pro leptin a obsahu volných aminokyselin v čerstvém mase. In: Šlechtění na masnou užitkovost a aktuální otázky produkce jatečných zvířat. 1st edition, Brno: Mendel University in Brno, 2012, pp. 69–78. ISBN 978-80-7375-645-1 (en)
- V práci byl vyhodnocován vztah mezi genotypy CC, CT a TT pro leptin u českého strakatého skotu k profilu volných aminokyselin hovězího masa. Šubrt, J. - Buňka, F. - Bezdíček, J. - Dufek, A. - Dračková, E. - Filipčík, R.: Vztahy genotypu býků českého strakatého skotu pro leptin a obsahu volných aminokyselin v čerstvém mase. In: Šlechtění na masnou užitkovost a aktuální otázky produkce jatečných zvířat. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2012, s. 69–78. ISBN 978-80-7375-645-1
- V práci byl vyhodnocován vztah mezi genotypy CC, CT a TT pro leptin u českého strakatého skotu k profilu volných aminokyselin hovězího masa. Šubrt, J. - Buňka, F. - Bezdíček, J. - Dufek, A. - Dračková, E. - Filipčík, R.: Vztahy genotypu býků českého strakatého skotu pro leptin a obsahu volných aminokyselin v čerstvém mase. In: Šlechtění na masnou užitkovost a aktuální otázky produkce jatečných zvířat. 1. vyd. Brno: Mendelova univerzita v Brně, 2012, s. 69–78. ISBN 978-80-7375-645-1 (cs)
|
Title
| - The relation between the leptin genotype of the Czech Fleckvieh bulls and free amino acids content in fresh meat (en)
- Vztahy genotypu býků českého strakatého skotu pro leptin a obsahu volných aminokyselin v čerstvém mase
- Vztahy genotypu býků českého strakatého skotu pro leptin a obsahu volných aminokyselin v čerstvém mase (cs)
|
skos:prefLabel
| - The relation between the leptin genotype of the Czech Fleckvieh bulls and free amino acids content in fresh meat (en)
- Vztahy genotypu býků českého strakatého skotu pro leptin a obsahu volných aminokyselin v čerstvém mase
- Vztahy genotypu býků českého strakatého skotu pro leptin a obsahu volných aminokyselin v čerstvém mase (cs)
|
skos:notation
| - RIV/49608851:_____/12:#0000541!RIV13-MZE-49608851
|
http://linked.open...avai/predkladatel
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/49608851:_____/12:#0000541
|
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - leptin; amino acid; beef (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Bezdíček, Jiří
- Buňka, František
- Dufek, Aleš
- Dračková, Eliška
- Filipčík, Radek
- Šubrt, Jan
|