About: Mill cereal mixture for making bakery products and biscuits     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
rdfs:seeAlso
Description
  • Podstatu technického řešení užitného vzoru představuje suchá směs netradičních forem obilovin s vyšší nutriční hodnotou navíc obohacená kyselinou listovou určená k přípravě pekárenských a pečivárenských výrobků. Potraviny připravené z této směsi mají příznivý vliv na zdraví a to zejména v oblasti kardiovaskulární prevence a prevence vrozených vývojových a rozštěpových vad, zejména vzhledem k vyššímu obsahu kyseliny listové, vlákniny potravy a obsahu některých vitaminů skupiny B.
  • Podstatu technického řešení užitného vzoru představuje suchá směs netradičních forem obilovin s vyšší nutriční hodnotou navíc obohacená kyselinou listovou určená k přípravě pekárenských a pečivárenských výrobků. Potraviny připravené z této směsi mají příznivý vliv na zdraví a to zejména v oblasti kardiovaskulární prevence a prevence vrozených vývojových a rozštěpových vad, zejména vzhledem k vyššímu obsahu kyseliny listové, vlákniny potravy a obsahu některých vitaminů skupiny B. (cs)
  • The essence of technical solution of the utility model is a dry mixture of unusual forms of cereals with a higher nutritional value enriched with folic acid for making bakery products and biscuits. Foods prepared from this mixture are health beneficial, especially in the field of cardiovascular prevention and prevention of congenital developmental and cleft defects, mainly with regard to higher contents of folic acid, dietary fibre and some B vitamins. (en)
Title
  • Mill cereal mixture for making bakery products and biscuits (en)
  • Mlýnská obilná směs pro přípravu pekárenských a pečivárenských výrobků
  • Mlýnská obilná směs pro přípravu pekárenských a pečivárenských výrobků (cs)
skos:prefLabel
  • Mill cereal mixture for making bakery products and biscuits (en)
  • Mlýnská obilná směs pro přípravu pekárenských a pečivárenských výrobků
  • Mlýnská obilná směs pro přípravu pekárenských a pečivárenských výrobků (cs)
skos:notation
  • RIV/25328859:_____/13:#0000770!RIV14-MZE-25328859
http://linked.open...avai/predkladatel
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • P(QI91B095)
http://linked.open...cisloPatentuVzoru
  • 26272
http://linked.open...eleniPatentuVzoru
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 88627
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/25328859:_____/13:#0000770
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • cereal mixture; bakery products; biscuits (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [161236DDA9A3]
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
  • Prague
http://linked.open...atelePatentuVzoru
  • Úřad průmyslového vlastnictví
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...vavai/riv/projekt
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...ydaniPatentuVzoru
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Ehrenbergerová, Jaroslava
  • Vaculová, Kateřina
  • Dvořáček, Václav
  • Rysová, Jana
  • Laknerová, Ivana
http://linked.open...mniOchranaPatentu
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
http://linked.open...itiJinymSubjektem
http://linked.open...uzitiPatentuVzoru
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 91 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software