Attributes | Values |
---|
rdf:type
| |
Description
| - Fresh carrot juice without active allergen Dau c1 containing the carrot mass with added apple juice with original content of natural substances that support oxidative processes. (en)
- Čerstvá mrkvová šťáva bez aktivního alergenu Dau c1, vyznačující se tím, že obsahuje mrkvovou hmotu, do níž je přidána čerstvá jablečná šťáva s původním obsahem přírodních katalyzátorů oxidačních procesů.
- Čerstvá mrkvová šťáva bez aktivního alergenu Dau c1, vyznačující se tím, že obsahuje mrkvovou hmotu, do níž je přidána čerstvá jablečná šťáva s původním obsahem přírodních katalyzátorů oxidačních procesů. (cs)
|
Title
| - Ověřená technologie přípravy čerstvé mrkvové šťávy bez aktivního alergenu Dau c1
- Verified technology of preparation of the fresh carrot juice without active allergen Dau c1 (en)
- Ověřená technologie přípravy čerstvé mrkvové šťávy bez aktivního alergenu Dau c1 (cs)
|
skos:prefLabel
| - Ověřená technologie přípravy čerstvé mrkvové šťávy bez aktivního alergenu Dau c1
- Verified technology of preparation of the fresh carrot juice without active allergen Dau c1 (en)
- Ověřená technologie přípravy čerstvé mrkvové šťávy bez aktivního alergenu Dau c1 (cs)
|
skos:notation
| - RIV/00027022:_____/09:00000116!RIV10-MSM-00027022
|
http://linked.open...avai/riv/aktivita
| |
http://linked.open...avai/riv/aktivity
| |
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
| |
http://linked.open...aciTvurceVysledku
| |
http://linked.open.../riv/druhVysledku
| |
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
| |
http://linked.open...onomickeParametry
| - V současné době se zkoumá realizovatelnost výroby.
|
http://linked.open...titaPredkladatele
| |
http://linked.open...dnocenehoVysledku
| |
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
| - RIV/00027022:_____/09:00000116
|
http://linked.open...terniIdentifikace
| |
http://linked.open...riv/jazykVysledku
| |
http://linked.open...vai/riv/kategorie
| |
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
| - deallergization; Dau c1; carrot juice; apple juice; mixture (en)
|
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
| |
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
| |
http://linked.open.../licencniPoplatek
| |
http://linked.open...okalizaceVysledku
| - Výzkumný ústav potravinářský Praha, v.v.i.
|
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
| |
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
| |
http://linked.open...vavai/riv/projekt
| |
http://linked.open...UplatneniVysledku
| |
http://linked.open...echnickeParametry
| - Uzavřena licenční smlouva s Beskydem Fryčovice a.s. IČ 45192901 dne 19.11.2008
|
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
| - Houška, Milan
- Strohalm, Jan
- Kmínková, Milena
- Novotná, Pavla
- Průchová, Jiřina
|
http://linked.open...avai/riv/vlastnik
| |
http://linked.open...itiJinymSubjektem
| |
is http://linked.open...avai/riv/vysledek
of | |