About: Stanovení diferencí ve vybraných znacích jakosti u odlišných jatečných partií prasat.     Goto   Sponge   Distinct   Permalink

An Entity of Type : http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/Vysledek, within Data Space : linked.opendata.cz associated with source document(s)

AttributesValues
rdf:type
Description
  • Studie zahrnuje rozdíly v nutričních a technologických znacích kvality vepřového masa u odlišných jatečných partií. Byla vyhodnocena hybridní kombinace ČVM při porážkové hmotnosti 117 kg. Byl zjištěn vyšší obsah IT tuku u prasniček oproti kastrátům. Barva masa vykázala minimální variabilitu, odkap buněčné šťávy se zvyšoval s časem skladování. Tento trend může být signifikantní pro další proces technologického zpracování.
  • The aim of study the differences in choice nutrition and technological marks of the quality in the different parts of the slaughtered pigs was evaluated. The crosses genotyp ČVM were used on the average 117 kg slaughtered weight. The highest content of the IT in meat of pigs compared to the gilts was observed. The minimum variabilite of values indicated the colour meat. The cellular´s juice has tendency to increasing of the losses of fall a drop in the time. This trend can be significant for next proce (en)
Title
  • Stanovení diferencí ve vybraných znacích jakosti u odlišných jatečných partií prasat.
  • Stanovení diferencí ve vybraných znacích jakosti u odlišných jatečných partií prasat. (cs)
  • The determination of differences in the choice qality marks of the various parts of the slaughtered pigs. (en)
skos:prefLabel
  • Stanovení diferencí ve vybraných znacích jakosti u odlišných jatečných partií prasat.
  • Stanovení diferencí ve vybraných znacích jakosti u odlišných jatečných partií prasat. (cs)
  • The determination of differences in the choice qality marks of the various parts of the slaughtered pigs. (en)
skos:notation
  • RIV/00027014:_____/01:00000236!RIV/2002/MZE/M02002/N
http://linked.open.../vavai/riv/strany
  • 115-117
http://linked.open...avai/riv/aktivita
http://linked.open...avai/riv/aktivity
  • Z(MZE-M02-99-04)
http://linked.open...vai/riv/dodaniDat
http://linked.open...aciTvurceVysledku
http://linked.open.../riv/druhVysledku
http://linked.open...iv/duvernostUdaju
http://linked.open...titaPredkladatele
http://linked.open...dnocenehoVysledku
  • 696981
http://linked.open...ai/riv/idVysledku
  • RIV/00027014:_____/01:00000236
http://linked.open...riv/jazykVysledku
http://linked.open.../riv/klicovaSlova
  • pigs; marks of the quality; different of genotyp (en)
http://linked.open.../riv/klicoveSlovo
http://linked.open...ontrolniKodProRIV
  • [D00E24B2003A]
http://linked.open...v/mistoKonaniAkce
  • Brno
http://linked.open...i/riv/mistoVydani
  • Brno
http://linked.open...i/riv/nazevZdroje
  • Aktuální poznatky v oblasti jakosti zemědělské a potravinářské produkce.
http://linked.open...in/vavai/riv/obor
http://linked.open...ichTvurcuVysledku
http://linked.open...cetTvurcuVysledku
http://linked.open...ocetUcastnikuAkce
http://linked.open...nichUcastnikuAkce
http://linked.open...UplatneniVysledku
http://linked.open...iv/tvurceVysledku
  • Koucký, Milan
  • Ševčíková, Světlana
http://linked.open...vavai/riv/typAkce
http://linked.open.../riv/zahajeniAkce
http://linked.open...n/vavai/riv/zamer
number of pages
http://purl.org/ne...btex#hasPublisher
  • Výzkumný ústav pícninářský, spol. s r.o.
https://schema.org/isbn
  • 80-902436-6-5
Faceted Search & Find service v1.16.118 as of Jun 21 2024


Alternative Linked Data Documents: ODE     Content Formats:   [cxml] [csv]     RDF   [text] [turtle] [ld+json] [rdf+json] [rdf+xml]     ODATA   [atom+xml] [odata+json]     Microdata   [microdata+json] [html]    About   
This material is Open Knowledge   W3C Semantic Web Technology [RDF Data] Valid XHTML + RDFa
OpenLink Virtuoso version 07.20.3240 as of Jun 21 2024, on Linux (x86_64-pc-linux-gnu), Single-Server Edition (126 GB total memory, 58 GB memory in use)
Data on this page belongs to its respective rights holders.
Virtuoso Faceted Browser Copyright © 2009-2024 OpenLink Software