This HTML5 document contains 41 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/druhSouteze/
n21http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/typPojektu/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/zivotniCyklusProjektu/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cep/prideleniPodpory/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/kategorie/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/duvernostUdaju/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/TA01010153/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/obor/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/fazeProjektu/
n8http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/soutez/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/statusZobrazovaneFaze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/
n18http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/aktivita/

Statements

Subject Item
n2:TA01010153
rdf:type
n19:Projekt
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/projectDetail.do?rowId=TA01010153
dcterms:description
Cílem projektu je na základě poznatků aplikovaného výzkumu vyvinout a ověřit technologie a postupy pro rutinní kontrolu chemické, nutriční, senzorické a technologické kvality výsekového masa, technologie pro optimální proces zrání výsekového masa. V rámci řešení je cílem technologie aplikovat ve výrobním procesu účastníka projektu, vytvořit jejich pomocí nové výrobky pro relevatní sektory trhu. On the base of applied research, the aim of the project is to develop and prove technologies for routine controlling of chemical, nutritional, sensoric and technological quality of meat and technologies for optimal maturation of meat. Technologies will be applied in project participant production, they will use for new products definition for relevant marketing sectors.
dcterms:title
Technologie pro rutinní měření kvalitativních parametrů výsekového masa a pro kontrolovaný proces jeho zrání za účelem zvýšení přidané hodnoty výrobků a definice nových produktů v masném průmyslu. Technologies for routine measurement of meat quality parameters and controlled process of meat maturation to increasing of product added value and new products in meat industry.
skos:notation
TA01010153
n3:aktivita
n15:TA
n3:celkovaStatniPodpora
n7:celkovaStatniPodpora
n3:celkoveNaklady
n7:celkoveNaklady
n3:datumDodatniDoRIV
2015-05-05+02:00
n3:druhSouteze
n20:VS
n3:duvernostUdaju
n9:S
n3:fazeProjektu
n5:99744468
n3:hlavniObor
n13:GM
n3:kategorie
n10:AP
n3:klicovaSlova
meat; beef; certified meat; controlled meat maturation; bioimpedancy; grocery supplements; grocery technologies
n3:partnetrHlavni
n11:ico%3A26788462
n3:pocetKoordinujicichPrijemcu
1
n3:pocetPrijemcu
2
n3:pocetSpoluPrijemcu
1
n3:pocetVysledkuRIV
13
n3:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
13
n3:posledniUvolneniVMinulemRoce
2013-02-28+01:00
n3:prideleniPodpory
n4:20110005
n3:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n18:2014
n3:sberDatUdajeProjZameru
n18:2014
n3:soutez
n8:STA02011TA01
n3:statusZobrazovaneFaze
n6:DRRVK
n3:typPojektu
n21:P
n3:ukonceniReseni
2014-12-31+01:00
n3:vedlejsiObor
n13:JD n13:JB
n3:zahajeniReseni
2011-01-01+01:00
n3:zivotniCyklusProjektu
n12:ZBBK
n3:klicoveSlovo
beef controlled meat maturation grocery supplements meat certified meat bioimpedancy