This HTML5 document contains 29 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/typPojektu/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/druhSouteze/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/zivotniCyklusProjektu/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/hodnoceniProjektu/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/duvernostUdaju/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/fazeProjektu/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/obor/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/statusZobrazovaneFaze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/EP9025/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/
n19http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/aktivita/
n12http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:EP9025
rdf:type
n14:Projekt
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/projectDetail.do?rowId=EP9025
dcterms:description
Budou zpracovány dostupné informace o obsahu TDF v potravinách formou studia databází, potravinových tabulek ( zahraničních i domácích ) a odborné literatutry. U vybraných vzorků se provede stanovení obsahu TDF metodou AOAC. Budou formulovány přepočítávací vzorce na základě tabulkových údajů o obsahu TDF a hrubé vlákniny pro konkrétní potravinu (případně komoditu) a na základě experimentálních výsledků. The dats on TDF content in foods will be compiled from food composition tables, databases and other literature sources. The TDF content will be determined in selected samples using AOAC method. The literature data on TDF and crude fibre contents together with experiment results will be used for formulation of correction factors.
dcterms:title
Vláknina potravy a nutriční hodnota potravin Dietary fibre and nutritional value of foods.
skos:notation
EP9025
n3:aktivita
n19:QA
n3:celkovaStatniPodpora
n10:celkovaStatniPodpora
n3:celkoveNaklady
n10:celkoveNaklady
n3:datumDodatniDoRIV
2003-10-23+02:00
n3:druhSouteze
n16:VS
n3:duvernostUdaju
n6:S
n3:fazeProjektu
n18:1099522
n3:hlavniObor
n15:GM
n3:hodnoceniProjektu
n4:V
n3:klicovaSlova
dietary fiber
n3:partnetrHlavni
n13:ico%3A00027022
n3:pocetKoordinujicichPrijemcu
0
n3:pocetPrijemcu
1
n3:pocetSpoluPrijemcu
1
n3:pocetVysledkuRIV
1
n3:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
1
n3:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n12:2003
n3:sberDatUdajeProjZameru
n12:2003
n3:statusZobrazovaneFaze
n17:DUU
n3:typPojektu
n8:P
n3:zhodnoceni+vysledku+projektu+dodavatelem
Výsledky jsou značným přínosem k znalostem o obsahu vlákniny u významné skupiny potravin. Řešení probíhalo i přes schválenou změnu rozšíření výstupu v souladu s plánem.
n3:zivotniCyklusProjektu
n7:.BBKU