This HTML5 document contains 44 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/druhSouteze/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/typPojektu/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/zivotniCyklusProjektu/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/hodnoceniProjektu/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/kategorie/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/1B44040/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/duvernostUdaju/
rdfshttp://www.w3.org/2000/01/rdf-schema#
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/fazeProjektu/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/obor/
n13http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/soutez/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/statusZobrazovaneFaze/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cep/
n16http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/aktivita/

Statements

Subject Item
n2:1B44040
rdf:type
n19:Projekt
rdfs:seeAlso
http://www.isvav.cz/projectDetail.do?rowId=1B44040
dcterms:description
The aim of the project proposed is the experimental reseach and mathematical models of the thermo and baroinactivation of selected microorganisms, surviving the mild pasteurisation of milk and human milk namely Enterococcus faecium. Further, the aim ofthe project is the experimental research and mathematical model of the growth of this microorganism as a function of water activity, pH and temperature. The second part of the project is devoted to the experiments and mathematical models of baroinactivation of selected microorganisms typical for fruit and vegetable and meat product contamination. Předmětem výzkumu je získání experimentálních dat a matematických modelů termo a baroinaktivace vybraných mikrobů, zejména Enterococcus faecium, které přežívají v mléce a mateřském mléce. Dále je předmětem výzkumu získání růstového modelu tohoto mikroorganismu. V další části projektu se získávají baroinaktivační data a modely pro vybrané mikroorganismy typické pro zeleninové a masné výrobky.
dcterms:title
Modelling and experimental research of thermoinactivation, baroinactivation and growth of selected micro-organisms Modelování a experimentální výzkum termoinaktivace, baroinaktivace a růstu vybraných mikroorganismů
skos:notation
1B44040
n3:aktivita
n11:1B
n3:celkovaStatniPodpora
n5:celkovaStatniPodpora
n3:celkoveNaklady
n5:celkoveNaklady
n3:datumDodatniDoRIV
2007-06-22+02:00
n3:druhSouteze
n18:VS
n3:duvernostUdaju
n15:S
n3:fazeProjektu
n14:2701271
n3:hlavniObor
n7:GM
n3:hodnoceniProjektu
n8:U
n3:kategorie
n6:NV
n3:klicovaSlova
thermoinaktivace, baroinaktivace, Enterococcus faecium, vybrané mikroorganismy, aktivita vody, pH, teplota, čas, tlak.
n3:partnetrHlavni
n12:ico%3A00027022
n3:pocetKoordinujicichPrijemcu
1
n3:pocetPrijemcu
3
n3:pocetSpoluPrijemcu
0
n3:pocetVysledkuRIV
14
n3:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
14
n3:rokUkonceniPodpory
n16:2006
n3:rokZahajeniPodpory
n16:2004
n3:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n16:2006
n3:sberDatUdajeProjZameru
n16:2007
n3:soutez
n13:SMZE2004NTP1
n3:statusZobrazovaneFaze
n17:DUU
n3:typPojektu
n20:P
n3:vedlejsiObor
n7:FG n7:EE
n3:zhodnoceni+vysledku+projektu+dodavatelem
The process of project's solution and its results correspond to the agreement. The project's goal was fulfilled and required outcomes were compiled. Průběh řešení a výsledky odpovídají smlouvě.Cíl byl naplněn, požadované výstupy byly zpracovány.
n3:zivotniCyklusProjektu
n10:ZBKU
n3:klicoveSlovo
teplota pH thermoinaktivace vybrané mikroorganismy Enterococcus faecium baroinaktivace aktivita vody čas