. "3"^^ . . "Stanoven\u00ED skliz\u0148ov\u00E9ho term\u00EDnu jednotliv\u00FDch odr\u016Fd jablek Skliz\u0148ov\u00FD term\u00EDn jablek je odvozen ze dvou soubor\u016F znak\u016F stupn\u011B zralosti: dynamiky produkce etylenu z intaktn\u00EDho plodu a z dynamiky net\u011Bkav\u00FDch l\u00E1tkov\u00FDch slo\u017Eek, sestaven\u00FDch do 2 - 4 faktorov\u00FDch hodnot. Vz\u00E1jemn\u00FDm hodnocen\u00EDm je stanovena doba za\u010D\u00E1tku klimakterick\u00E9 v\u00FDvojov\u00E9 f\u00E1ze, kter\u00E1 nesm\u00ED b\u00FDt p\u0159ekro\u010Dena pro plody ur\u010Den\u00E9 ke skladov\u00E1n\u00ED v modern\u00EDch chlad\u00EDrensk\u00FDch technologi\u00EDch (\u0158A, ULO). Odr\u016Fdy Florina, Rezista, Angold byly porovn\u00E1ny s odr\u016Fdou GoldenDelicious jako dlouhodob\u00FDm ekvivalentem. V\u00FDsledky v\u00FDzkumu byly p\u0159ed\u00E1ny odborn\u00E9 praxi na mezin\u00E1rodn\u00ED v\u011Bdeck\u00E9 konferenci %22Modern\u00ED v\u00FDvojov\u00E9 tendence ve skladov\u00E1n\u00ED ovoce%22, kter\u00E1 se uskute\u010Dnila na Zahradnick\u00E9 fakult\u011B ve dnech 18.-19.6.1998 za \u00FA\u010Dasti na\u0161ich a zahrani\u010Dn\u00EDch odborn\u00EDk\u016F (Rakousko, N\u011Bmecko, Belgie, Holandsko, It\u00E1lie, Slovensko, Ukrajina). V pr\u016Fb\u011Bhu metodick\u00E9ho \u0159e\u0161en\u00ED v\u00FDzkumn\u00E9ho projektu byly modernizov\u00E1ny a softwarov\u011B zlep\u0161eny metody hodnocen\u00ED textury rostlinn\u00FDch pletiv. \u0158e\u0161en\u00ED m\u00E1 \u0161ir\u0161\u00ED uplatn"@en . . "786148" . "Goli\u00E1\u0161, Jan" . "Mitteilungen Klosterneuburg" . "48-6" . . "Technical Preparation of Ambient Atmosphere in Cooling Chambers and Dynamics of O2 and CO2 Concentrations." . . "3"^^ . "6"^^ . "Technical Preparation of Ambient Atmosphere in Cooling Chambers and Dynamics of O2 and CO2 Concentrations."@en . . "48" . . "[7C0A9FBD08F1]" . "Stanoven\u00ED skliz\u0148ov\u00E9ho term\u00EDnu jednotliv\u00FDch odr\u016Fd jablek Skliz\u0148ov\u00FD term\u00EDn jablek je odvozen ze dvou soubor\u016F znak\u016F stupn\u011B zralosti: dynamiky produkce etylenu z intaktn\u00EDho plodu a z dynamiky net\u011Bkav\u00FDch l\u00E1tkov\u00FDch slo\u017Eek, sestaven\u00FDch do 2 - 4 faktorov\u00FDch hodnot. Vz\u00E1jemn\u00FDm hodnocen\u00EDm je stanovena doba za\u010D\u00E1tku klimakterick\u00E9 v\u00FDvojov\u00E9 f\u00E1ze, kter\u00E1 nesm\u00ED b\u00FDt p\u0159ekro\u010Dena pro plody ur\u010Den\u00E9 ke skladov\u00E1n\u00ED v modern\u00EDch chlad\u00EDrensk\u00FDch technologi\u00EDch (\u0158A, ULO). Odr\u016Fdy Florina, Rezista, Angold byly porovn\u00E1ny s odr\u016Fdou GoldenDelicious jako dlouhodob\u00FDm ekvivalentem. V\u00FDsledky v\u00FDzkumu byly p\u0159ed\u00E1ny odborn\u00E9 praxi na mezin\u00E1rodn\u00ED v\u011Bdeck\u00E9 konferenci %22Modern\u00ED v\u00FDvojov\u00E9 tendence ve skladov\u00E1n\u00ED ovoce%22, kter\u00E1 se uskute\u010Dnila na Zahradnick\u00E9 fakult\u011B ve dnech 18.-19.6.1998 za \u00FA\u010Dasti na\u0161ich a zahrani\u010Dn\u00EDch odborn\u00EDk\u016F (Rakousko, N\u011Bmecko, Belgie, Holandsko, It\u00E1lie, Slovensko, Ukrajina). V pr\u016Fb\u011Bhu metodick\u00E9ho \u0159e\u0161en\u00ED v\u00FDzkumn\u00E9ho projektu byly modernizov\u00E1ny a softwarov\u011B zlep\u0161eny metody hodnocen\u00ED textury rostlinn\u00FDch pletiv. \u0158e\u0161en\u00ED m\u00E1 \u0161ir\u0161\u00ED uplatn" . "GB - Spojen\u00E9 kr\u00E1lovstv\u00ED Velk\u00E9 Brit\u00E1nie a Severn\u00EDho Irska" . "RIV/62156489:_____/98:1_3_206" . "Goli\u00E1\u0161, Jan" . . . . "P(EP0960996030)" . "Technical Preparation of Ambient Atmosphere in Cooling Chambers and Dynamics of O2 and CO2 Concentrations." . "RIV/62156489:_____/98:1_3_206!RIV/2000/MZE/430000" . "Technical Preparation of Ambient Atmosphere in Cooling Chambers and Dynamics of O2 and CO2 Concentrations."@en . . "1998" .