"5" . "9-11" . "Zm\u011Bny reologick\u00FDch vlastnost\u00ED kynut\u00FDch t\u011Bst p\u0159\u00EDdavkem kyseliny askorbov\u00E9-II.\u010D\u00E1st"@en . "4" . . "CZ - \u010Cesk\u00E1 republika" . "[F8AD759785F1]" . "43 vzork\u016F p\u0161eni\u010Dn\u00E9 mouky ze sklizn\u011B 2001z pr\u016Fmyslov\u00FDch ml\u00FDn\u016F bylo fortifikov\u00E1no 10 ppm kyseliny askorbov\u00E9 a zm\u011Bny reologick\u00E9ho chov\u00E1n\u00ED byly posuzov\u00E1ny ve vztahu k p\u016Fvodn\u00EDm vlastnostem. \u00DA\u010Dinek kyseliny askorbov\u00E9 na jednotliv\u00E9 vzorky je diferencovan\u00FD v z\u00E1vislosti na kvalit\u011B jejich b\u00EDlkovin. Rozd\u00EDly byly zji\u0161t\u011Bny zejm\u00E9na v prodlou\u017Een\u00ED optim\u00E1ln\u00ED doby dokynut\u00ED, zv\u00FD\u0161en\u00ED objemu t\u011Bsta v prvn\u00ED f\u00E1zi pe\u010Den\u00ED a v objemu fin\u00E1ln\u00EDho v\u00FDrobku."@en . . "1213-2403" . "Zm\u011Bny reologick\u00FDch vlastnost\u00ED kynut\u00FDch t\u011Bst p\u0159\u00EDdavkem kyseliny askorbov\u00E9-II.\u010D\u00E1st" . . "0"^^ . . "0"^^ . "70"^^ . "2"^^ . "Ku\u010Derov\u00E1, Iva" . "Z(MSM 223300005)" . "RIV/60461373:22330/03:00008413" . "22330" . . "Peka\u0159 a cukr\u00E1\u0159" . "1"^^ . "Zm\u011Bny reologick\u00FDch vlastnost\u00ED kynut\u00FDch t\u011Bst p\u0159\u00EDdavkem kyseliny askorbov\u00E9-II.\u010D\u00E1st" . "rheological properties; ascorbic acid; fortification;"@en . "RIV/60461373:22330/03:00008413!RIV/2004/MSM/223304/N" . . . "636410" . . "Zm\u011Bny reologick\u00FDch vlastnost\u00ED kynut\u00FDch t\u011Bst p\u0159\u00EDdavkem kyseliny askorbov\u00E9-II.\u010D\u00E1st"@en . . "Hru\u0161kov\u00E1, Marie" . . . "43 vzork\u016F p\u0161eni\u010Dn\u00E9 mouky ze sklizn\u011B 2001z pr\u016Fmyslov\u00FDch ml\u00FDn\u016F bylo fortifikov\u00E1no 10 ppm kyseliny askorbov\u00E9 a zm\u011Bny reologick\u00E9ho chov\u00E1n\u00ED byly posuzov\u00E1ny ve vztahu k p\u016Fvodn\u00EDm vlastnostem. \u00DA\u010Dinek kyseliny askorbov\u00E9 na jednotliv\u00E9 vzorky je diferencovan\u00FD v z\u00E1vislosti na kvalit\u011B jejich b\u00EDlkovin. Rozd\u00EDly byly zji\u0161t\u011Bny zejm\u00E9na v prodlou\u017Een\u00ED optim\u00E1ln\u00ED doby dokynut\u00ED, zv\u00FD\u0161en\u00ED objemu t\u011Bsta v prvn\u00ED f\u00E1zi pe\u010Den\u00ED a v objemu fin\u00E1ln\u00EDho v\u00FDrobku." . . . . .