"Wageningen" . "Carcass Value Indicators in Hereford Bulls According to SEUROP Category"@en . . . "hereford; fattening; slaughter; carcass value"@en . "Wageningen Academic Publishers" . "Carcass Value Indicators in Hereford Bulls According to SEUROP Category" . "600363" . . "Carcass Value Indicators in Hereford Bulls According to SEUROP Category" . "3"^^ . . "0"^^ . . "0"^^ . "Z(MSM 412100003)" . . . "1"^^ . "454"^^ . "1382-6077" . . . "Book of the Abstracts of the 54 th Annual Meeting of the EAAP" . "Van\u011Bk, D." . . "[A88B09D0D83B]" . "Carcass Value Indicators in Hereford Bulls According to SEUROP Category"@en . . "Rome, Italy" . "41210" . "Nov\u00E1, Veronika" . "RIV/60460709:41210/03:00005490!RIV/2004/MSM/412104/N" . . "Buka\u010D, V." . "B\u00FDci plemene hereford (34 kus\u016F) byli za\u0159azeni do v\u00FDkrmu po odstavu ve v\u011Bku 210 dn\u00ED. Jate\u010Dn\u00ED b\u00FDci byli por\u00E1\u017Eeni v pr\u016Fm\u011Brn\u00E9 por\u00E1\u017Ekov\u00E9 hmotnosti 550-590 kg. V r\u00E1mci sledov\u00E1n\u00ED jate\u010Dn\u00E9 hodnoty byly zji\u0161\u0165ov\u00E1ny n\u00E1sleduj\u00EDc\u00ED ukazatele u b\u00FDk\u016F celkem a podle za\u0159azen\u00ED do t\u0159\u00EDdy zmasilosti (dle SEUROP): celo\u017Eivotn\u00ED pr\u016Fm\u011Brn\u00FD denn\u00ED p\u0159\u00EDr\u016Fstek v g, \u017Eiv\u00E1 hmotnost p\u0159ed por\u00E1\u017Ekou v kg, hmotnost jate\u010Dn\u011B opracovan\u00E9ho t\u011Bla v kg, jate\u010Dn\u00E1 v\u00FDt\u011B\u017Enost z \u017Eiv\u00E9 hmotnosti p\u0159ed por\u00E1\u017Ekou v %, pod\u00EDl jednotliv\u00FDch masit\u00FDch \u010D\u00E1st\u00ED a kost\u00ED z jate\u010Dn\u011B opracovan\u00E9ho t\u011Bla v %, pod\u00EDl masa a kost\u00ED z jate\u010Dn\u011B opracovan\u00E9ho t\u011Bla v %, pom\u011Br maso : kosti. D\u00E1le byla u b\u00FDk\u016F plemene hereford hodnocena kvalita masa. Pro uveden\u00E9 ukazatele byly vypo\u010D\u00EDt\u00E1ny z\u00E1kladn\u00ED statistick\u00E9 charakteristiky programem SAS - line\u00E1rn\u00EDm modelem. P\u0159i porovn\u00E1n\u00ED ukazatel\u016F jate\u010Dn\u00E9 hodnoty byly zji\u0161t\u011Bny statisticky pr\u016Fkazn\u00E9 rozd\u00EDly (P < 0,05) v hmotnosti JUT mezi t\u0159\u00EDdami U (298,9 kg) a R (285,5 kg). Statisticky pr\u016Fkazn\u00E9 rozd\u00EDly mezi t\u0159\u00EDdami U a R byly zji\u0161t\u011Bny u \u010D\u00E1st\u00ED vysok\u00FD ro\u0161t\u011Bn" . . . . "RIV/60460709:41210/03:00005490" . "2003-08-31+02:00"^^ . . . "B\u00FDci plemene hereford (34 kus\u016F) byli za\u0159azeni do v\u00FDkrmu po odstavu ve v\u011Bku 210 dn\u00ED. Jate\u010Dn\u00ED b\u00FDci byli por\u00E1\u017Eeni v pr\u016Fm\u011Brn\u00E9 por\u00E1\u017Ekov\u00E9 hmotnosti 550-590 kg. V r\u00E1mci sledov\u00E1n\u00ED jate\u010Dn\u00E9 hodnoty byly zji\u0161\u0165ov\u00E1ny n\u00E1sleduj\u00EDc\u00ED ukazatele u b\u00FDk\u016F celkem a podle za\u0159azen\u00ED do t\u0159\u00EDdy zmasilosti (dle SEUROP): celo\u017Eivotn\u00ED pr\u016Fm\u011Brn\u00FD denn\u00ED p\u0159\u00EDr\u016Fstek v g, \u017Eiv\u00E1 hmotnost p\u0159ed por\u00E1\u017Ekou v kg, hmotnost jate\u010Dn\u011B opracovan\u00E9ho t\u011Bla v kg, jate\u010Dn\u00E1 v\u00FDt\u011B\u017Enost z \u017Eiv\u00E9 hmotnosti p\u0159ed por\u00E1\u017Ekou v %, pod\u00EDl jednotliv\u00FDch masit\u00FDch \u010D\u00E1st\u00ED a kost\u00ED z jate\u010Dn\u011B opracovan\u00E9ho t\u011Bla v %, pod\u00EDl masa a kost\u00ED z jate\u010Dn\u011B opracovan\u00E9ho t\u011Bla v %, pom\u011Br maso : kosti. D\u00E1le byla u b\u00FDk\u016F plemene hereford hodnocena kvalita masa. Pro uveden\u00E9 ukazatele byly vypo\u010D\u00EDt\u00E1ny z\u00E1kladn\u00ED statistick\u00E9 charakteristiky programem SAS - line\u00E1rn\u00EDm modelem. P\u0159i porovn\u00E1n\u00ED ukazatel\u016F jate\u010Dn\u00E9 hodnoty byly zji\u0161t\u011Bny statisticky pr\u016Fkazn\u00E9 rozd\u00EDly (P < 0,05) v hmotnosti JUT mezi t\u0159\u00EDdami U (298,9 kg) a R (285,5 kg). Statisticky pr\u016Fkazn\u00E9 rozd\u00EDly mezi t\u0159\u00EDdami U a R byly zji\u0161t\u011Bny u \u010D\u00E1st\u00ED vysok\u00FD ro\u0161t\u011Bn"@en . "288" .