This HTML5 document contains 33 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cez/hodnoceni/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cez/statusZobrazovaneFaze/
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/MZE0002702201/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/resort/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cez/faze/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cez/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/dodavka/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cez/zamer/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cez/zivotniCyklus/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/cez/prideleniPodpory/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cez/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cez/kategorieVaV/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/cez/obor/
n13http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:MZE0002702201
rdf:type
n16:Zamer
dcterms:description
The research object is aimed on qualitative and save human nutrition.This is connected with by-products from the food production evaluation from the point of view of their utilization and enviromental protection optimalization. The further activities aree aimed on the improvement of contemporaneous and development of new control methods for food products in whole food chain from the farm to the consumer including the methods for detemining of food authenticity. Předmětem řešení výzkumu jsou otázky kvalitní a bezpečné výživy lidské populace, včetně postupů jejího zabezpečení, s tím spojená problematika zhodnocení vedlejších produktů potravinářských výrob z hlediska jejich využitelnosti i z hlediska optimalizaceekologické zátěže, dále zlepšení a vývoj nových metod kontroly a ochrany potravin v celém řetězci z farmy ke spotřebiteli, včetně metod ochrany před falšovaním potravin.
dcterms:title
Save and healthly population nutrition maintened by sustainable development food production Bezpečná a zdravá výživa obyvatelstva zajištěná trvale udržitelnou průmyslovou výrobou
n3:celkovaStatniPodpora
n5:celkovaStatniPodpora
n3:celkoveNaklady
n5:celkoveNaklady
n3:datumDodatniDoRIV
2010-04-16+02:00
n3:dodavka
n4:CEZ09-MZE-U%2F01%3A1
n3:duvernostUdaju
n17:S
n3:faze
n18:33162200
n3:hlavniObor
n10:GM
n3:hodnoceni
n7:U
n3:kategorieVaV
n19:NV
n3:klicovaSlova
food; save; enviromental; authenticity; nutrition; by-products
n3:partnerHlavni
n9:ico%3A00027022
n3:poceVysledkuRIV
74
n3:pocetKoordinujicichPrijemcu
0
n3:pocetPrijemcu
1
n3:pocetSpoluPrijemcu
0
n3:pocetZverejnenychVysledkuVRIV
74
n3:posledniUvolneniVMinulemRoce
2008-02-27+01:00
n3:prideleniPodpory
n6:VZ0404
n3:resort
n11:MZE
n3:sberDatUcastniciPoslednihoRoku
n13:2008
n3:sberDatUdajeProjZameru
n13:2009
n3:statusZobrazovaneFaze
n14:DUU
n3:ukonceniReseni
2008-12-31+01:00
n3:zahajeniReseni
2004-01-01+01:00
n3:zamer
n8:Z
n3:zhodnoceniVysledkuDodavatelem
Řešení výzkumného záměru významně přispělo ke zvýšení kvality vybraných druhů potravinářských produktů a k zavedení nových technologických postupů do výroby a zpracování potravin. The research solution contributed considerably to the increased quality of the selected types of food products and to the introduction of new technological processes into production and food processing.
n3:zivotniCyklus
n15:ZBBBKU