This HTML5 document contains 37 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n13http://localhost/temp/predkladatel/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n9https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%3AJ19%2F98%3A220000760%21RIV%2F1998%2FMSM%2FMSM8T00/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n5http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%3AJ19%2F98%3A220000760%21RIV%2F1998%2FMSM%2FMSM8T00
rdf:type
skos:Concept n18:Vysledek
dcterms:title
Effect of rosemary and 1,4-dihydropyridines on oxidative and flavour changes of bergamot oil Vliv rozmarýnového extraktu a 1,4-dihydropyridinů na oxidaci a změny aroma bergamotového oleje
skos:prefLabel
Effect of rosemary and 1,4-dihydropyridines on oxidative and flavour changes of bergamot oil Vliv rozmarýnového extraktu a 1,4-dihydropyridinů na oxidaci a změny aroma bergamotového oleje
skos:notation
RIV:J19/98:220000760!RIV/1998/MSM/MSM8T00
n4:strany
679;687
n4:aktivita
n16:P
n4:aktivity
P(OK 282)
n4:dodaniDat
n5:1998
n4:domaciTvurceVysledku
n12:8936579 n12:8747636 n12:7916302 n12:5807263
n4:druhVysledku
n10:K
n4:duvernostUdaju
n8:S
n4:entitaPredkladatele
n15:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
788551
n4:idVysledku
RIV:J19/98:220000760
n4:kontrolniKodProRIV
[388D45D45142]
n4:mistoVydani
New York
n4:nazevEdiceCisloSvazku
IX
n4:nazevZdroje
Food Flavour Formation, Analysis and Packacking Influences
n4:obor
n11:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
4
n4:pocetTvurcuVysledku
5
n4:projekt
n7:OK%20282
n4:rokUplatneniVysledku
n5:1998
n4:tvurceVysledku
Pokorný, Jan Janda, Václav Pudil, František Valentová, Helena
s:numberOfPages
0
n17:hasPublisher
Elsevier Science
n9:isbn
0-444-82590-8
n13:organizacniJednotka
T0