This HTML5 document contains 32 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n6http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n5http://localhost/temp/predkladatel/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%3AJ03%2F97%3A412102798%21RIV%2F1998%2FMSM%2FMSM8C10/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n9http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%3AJ03%2F97%3A412102798%21RIV%2F1998%2FMSM%2FMSM8C10
rdf:type
n7:Vysledek skos:Concept
dcterms:title
Povolené hladiny kyseliny benzoové ve fermentovaných mléčných produktech. Acceptable levels of benzoic acid in fermented milk products.
skos:prefLabel
Acceptable levels of benzoic acid in fermented milk products. Povolené hladiny kyseliny benzoové ve fermentovaných mléčných produktech.
skos:notation
RIV:J03/97:412102798!RIV/1998/MSM/MSM8C10
n4:strany
350;351
n4:dodaniDat
n9:1998
n4:domaciTvurceVysledku
n12:4881532 n12:1607456 n12:5040663
n4:druhVysledku
n14:K
n4:duvernostUdaju
n13:S
n4:entitaPredkladatele
n10:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
809185
n4:idVysledku
RIV:J03/97:412102798
n4:kontrolniKodProRIV
[05EA6559A5CE]
n4:mistoVydani
Interlaken Switzerland
n4:nazevEdiceCisloSvazku
2
n4:nazevZdroje
Poster presentations Volume 2
n4:obor
n15:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n4:pocetTvurcuVysledku
4
n4:rokUplatneniVysledku
n9:1997
n4:tvurceVysledku
Horák, Vladimír Vejdová, Marie Hejtmánková, Alena Dolejšková, Jana
s:numberOfPages
0
n6:hasPublisher
Euro Food chem.IX International conference
n5:organizacniJednotka
41210