This HTML5 document contains 53 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n14http://localhost/temp/predkladatel/
n13http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n22http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n19https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F70883521%3A28110%2F13%3A43870065%21RIV14-MZE-28110___/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n11http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F70883521%3A28110%2F13%3A43870065%21RIV14-MZE-28110___
rdf:type
skos:Concept n18:Vysledek
dcterms:description
The aim of this work was to describe the dependence of hardness of model processed cheeses on the composition of ternary mixtures of phosphate emulsifying salsts. The trends of dependence of the above-mentioned texture parameters on the composition of emulsifying salts were studied in model samples made of cheese with different maturity (2, 4 and 8 weeks) within a 30-day storage period at 6°C. Cílem práce bylo popsat závislost tvrdosti modelových tavených sýrů (40 % w/w sušiny, 50 % w/w tuku v sušině) na složení ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí (hydrogenfosforečnan sodný – DSP; difosforečnan sodný – TSPP; sodná sůl polyfosforečnanu – POLY). Trendy závislosti výše popsaných texturních parametrů na složení tavicích solí byly studovány u modelových vzorků vyrobených ze sýru eidamského typu o různé prozrálosti (2, 4 a 8 týdnů) v průběhu jejich 30denního skladování při 6°C. Cílem práce bylo popsat závislost tvrdosti modelových tavených sýrů (40 % w/w sušiny, 50 % w/w tuku v sušině) na složení ternárních směsí fosforečnanových tavicích solí (hydrogenfosforečnan sodný – DSP; difosforečnan sodný – TSPP; sodná sůl polyfosforečnanu – POLY). Trendy závislosti výše popsaných texturních parametrů na složení tavicích solí byly studovány u modelových vzorků vyrobených ze sýru eidamského typu o různé prozrálosti (2, 4 a 8 týdnů) v průběhu jejich 30denního skladování při 6°C.
dcterms:title
The Effect of Ternary Mixtures of Emulsifying Salts on Hardness of Modes Processed Cheese in Dependence on Maturity Degree of Cheese Vliv složení ternárních směsí tavicích solí na tvrdost modelových tavených sýrů v závislosti na stupni prozrálosti suroviny Vliv složení ternárních směsí tavicích solí na tvrdost modelových tavených sýrů v závislosti na stupni prozrálosti suroviny
skos:prefLabel
Vliv složení ternárních směsí tavicích solí na tvrdost modelových tavených sýrů v závislosti na stupni prozrálosti suroviny The Effect of Ternary Mixtures of Emulsifying Salts on Hardness of Modes Processed Cheese in Dependence on Maturity Degree of Cheese Vliv složení ternárních směsí tavicích solí na tvrdost modelových tavených sýrů v závislosti na stupni prozrálosti suroviny
skos:notation
RIV/70883521:28110/13:43870065!RIV14-MZE-28110___
n18:predkladatel
n21:orjk%3A28110
n3:aktivita
n20:S n20:P
n3:aktivity
P(QJ1210300), S
n3:dodaniDat
n11:2014
n3:domaciTvurceVysledku
n17:6731007 n17:8142815 n17:8264945
n3:druhVysledku
n15:D
n3:duvernostUdaju
n8:S
n3:entitaPredkladatele
n9:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
114713
n3:idVysledku
RIV/70883521:28110/13:43870065
n3:jazykVysledku
n10:cze
n3:klicovaSlova
Emulsifying salts, Phosphates, Processed cheese, Ternary mixture, Hardness, Cohesiveness, Adhesiveness
n3:klicoveSlovo
n4:Phosphates n4:Cohesiveness n4:Emulsifying%20salts n4:Ternary%20mixture n4:Adhesiveness n4:Hardness n4:Processed%20cheese
n3:kontrolniKodProRIV
[D964D0C93752]
n3:mistoKonaniAkce
Štrbské Pleso
n3:mistoVydani
Košice
n3:nazevZdroje
Hygiena Alimentorum XXXIV
n3:obor
n12:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n3:pocetTvurcuVysledku
4
n3:projekt
n22:QJ1210300
n3:rokUplatneniVysledku
n11:2013
n3:tvurceVysledku
Buňková, Leona Pachlová, Vendula Buňka, František Kuchař, Dalibor
n3:typAkce
n16:CST
n3:zahajeniAkce
2013-05-08+02:00
s:numberOfPages
5
n13:hasPublisher
Univerzita veterinárskeho lekárstva a farmácie v Košiciach
n19:isbn
978-80-8077-334-2
n14:organizacniJednotka
28110