This HTML5 document contains 50 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n10http://localhost/temp/predkladatel/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n18https://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n21http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F70883521%3A28110%2F11%3A43867158%21RIV12-MSM-28110___/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n22http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n16http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F70883521%3A28110%2F11%3A43867158%21RIV12-MSM-28110___
rdf:type
skos:Concept n5:Vysledek
dcterms:description
Cílem studie bylo srovnat roztékavost tavených sýrů, které byly vyrobeny za použití různých poměrů tavicích solí (sodné soli monofosforečnanu, difosforečnanu a polyfosforečnanu) v jejích ternárních směsích. Roztékavost byla stanovena pomocí Schreiberova testu. Roztékavost rostla se snižujícím se obsahem polyfosforečnanu a zároveň s rostoucím obsahem monofosforečnanu v ternární směsi. The aim of study was to compare the meltability of processed cheeses, which were made by using of different ratio of emulsifying salts (sodium salts of monophosphates, diphosphates and polyphosphate) in their ternary mixtures. Meltability was determined by Schreiber´s test. Meltability increased with decreasing content of polyphosphates and increasing content of monophosphate in ternary mixtures. Cílem studie bylo srovnat roztékavost tavených sýrů, které byly vyrobeny za použití různých poměrů tavicích solí (sodné soli monofosforečnanu, difosforečnanu a polyfosforečnanu) v jejích ternárních směsích. Roztékavost byla stanovena pomocí Schreiberova testu. Roztékavost rostla se snižujícím se obsahem polyfosforečnanu a zároveň s rostoucím obsahem monofosforečnanu v ternární směsi.
dcterms:title
Roztékavost tavených sýrů při záhřevu v závislosti na použitém poměru monofosforečnaů, difosforečnanů a polyfosforečnanů v ternárních směsích The effect of ratio of monophosphates, diphosphates and polyphosphates in ternary mixtures on meltability of processed cheese Roztékavost tavených sýrů při záhřevu v závislosti na použitém poměru monofosforečnaů, difosforečnanů a polyfosforečnanů v ternárních směsích
skos:prefLabel
Roztékavost tavených sýrů při záhřevu v závislosti na použitém poměru monofosforečnaů, difosforečnanů a polyfosforečnanů v ternárních směsích The effect of ratio of monophosphates, diphosphates and polyphosphates in ternary mixtures on meltability of processed cheese Roztékavost tavených sýrů při záhřevu v závislosti na použitém poměru monofosforečnaů, difosforečnanů a polyfosforečnanů v ternárních směsích
skos:notation
RIV/70883521:28110/11:43867158!RIV12-MSM-28110___
n5:predkladatel
n6:orjk%3A28110
n3:aktivita
n15:Z
n3:aktivity
Z(MSM7088352101)
n3:dodaniDat
n16:2012
n3:domaciTvurceVysledku
n11:9447032 n11:7823746 n11:8194203 n11:6731007 n11:8767475
n3:druhVysledku
n22:D
n3:duvernostUdaju
n13:S
n3:entitaPredkladatele
n21:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
227816
n3:idVysledku
RIV/70883521:28110/11:43867158
n3:jazykVysledku
n20:cze
n3:klicovaSlova
Processed cheese, meltability.
n3:klicoveSlovo
n19:Processed%20cheese n19:meltability.
n3:kontrolniKodProRIV
[70120EC4A160]
n3:mistoKonaniAkce
Nitra
n3:mistoVydani
Nitra
n3:nazevZdroje
Bezpečnosť a kontrola potravín (Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie)
n3:obor
n7:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
5
n3:pocetTvurcuVysledku
5
n3:rokUplatneniVysledku
n16:2011
n3:tvurceVysledku
Ciprysová, Zuzana Weiserová, Eva Janiš, Rahula Slavíková, Štěpánka Buňka, František
n3:typAkce
n12:EUR
n3:zahajeniAkce
2011-03-30+02:00
n3:zamer
n4:MSM7088352101
s:numberOfPages
4
n17:hasPublisher
Slovenská poľnohospodárska univerzita v Nitre
n18:isbn
978-80-552-0559-5
n10:organizacniJednotka
28110