This HTML5 document contains 40 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n18http://localhost/temp/predkladatel/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n11http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/podDruhVysledku/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F68407700%3A21220%2F12%3A00215286%21RIV14-MSM-21220___/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n12http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F68407700%3A21220%2F12%3A00215286%21RIV14-MSM-21220___
rdf:type
n5:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
*Studie se zabývá optimalizací výroby potravinářského produktu z hlediska jeho mechanického namáhání. *Study deals with the production optimization of the food product with respect to mechanical strain. *Studie se zabývá optimalizací výroby potravinářského produktu z hlediska jeho mechanického namáhání.
dcterms:title
*Studie proveditelnosti - Analýza procesu výroby potravinářského produktu *Feasibility study - Analysis of food product production *Studie proveditelnosti - Analýza procesu výroby potravinářského produktu
skos:prefLabel
*Studie proveditelnosti - Analýza procesu výroby potravinářského produktu *Feasibility study - Analysis of food product production *Studie proveditelnosti - Analýza procesu výroby potravinářského produktu
skos:notation
RIV/68407700:21220/12:00215286!RIV14-MSM-21220___
n5:predkladatel
n14:orjk%3A21220
n4:aktivita
n13:N
n4:aktivity
N
n4:dodaniDat
n12:2014
n4:domaciTvurceVysledku
n9:1885812 n9:2077205 n9:3138062
n4:druhVysledku
n11:V%2FS
n4:duvernostUdaju
n6:C
n4:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
172004
n4:idVysledku
RIV/68407700:21220/12:00215286
n4:jazykVysledku
n15:cze
n4:klicovaSlova
food product; production; analysis
n4:klicoveSlovo
n8:analysis n8:production n8:food%20product
n4:kontrolniKodProRIV
[6211FC794762]
n4:objednatelVyzkumneZpravy
DEVRO s.r.o.
n4:obor
n17:GM
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
3
n4:pocetTvurcuVysledku
3
n4:rokUplatneniVysledku
n12:2012
n4:tvurceVysledku
Žitný, Rudolf Skočilas, Jan Štancl, Jaromír
s:numberOfPages
70
n18:organizacniJednotka
21220