This HTML5 document contains 50 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n21http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n7http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F67985874%3A_____%2F06%3A00053873%21RIV07-AV0-67985874/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/projekt/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n9http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
n3https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n18http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F67985874%3A_____%2F06%3A00053873%21RIV07-AV0-67985874
rdf:type
n12:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
12 samples of whipped fat CERES SOFT were analysed. Statistically significant relationship were observed between various rheological (static yield value, apparent viscosity) and sensory data (hardness, spreadability, texture acceptance). Bylo analyzováno 12 vzorků šlehaného tuku CERES SOFT. Statisticky průkazné závislosti byly zjištěny mezi reologickými (statická mez toku, zdánlivá viskozita) a senzorickými charakteristikami (tvrdost při krájení nožem, roztíratelnost, přijatelnost textury). Texturu šlehaných tuků ovlivňuje především množství plynného dusíku a velikost bublin. Bylo analyzováno 12 vzorků šlehaného tuku CERES SOFT. Statisticky průkazné závislosti byly zjištěny mezi reologickými (statická mez toku, zdánlivá viskozita) a senzorickými charakteristikami (tvrdost při krájení nožem, roztíratelnost, přijatelnost textury). Texturu šlehaných tuků ovlivňuje především množství plynného dusíku a velikost bublin.
dcterms:title
Reologické, senzorické a užitné vlastnosti šlehaných tuků Reologické, senzorické a užitné vlastnosti šlehaných tuků Rheological, sensory and used properties of whipped fats
skos:prefLabel
Reologické, senzorické a užitné vlastnosti šlehaných tuků Rheological, sensory and used properties of whipped fats Reologické, senzorické a užitné vlastnosti šlehaných tuků
skos:notation
RIV/67985874:_____/06:00053873!RIV07-AV0-67985874
n4:strany
44;50
n4:aktivita
n19:Z n19:P
n4:aktivity
P(IAA2060404), Z(AV0Z20600510)
n4:dodaniDat
n18:2007
n4:domaciTvurceVysledku
n11:1106600
n4:druhVysledku
n6:D
n4:duvernostUdaju
n15:S
n4:entitaPredkladatele
n7:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
497225
n4:idVysledku
RIV/67985874:_____/06:00053873
n4:jazykVysledku
n13:cze
n4:klicovaSlova
whipped fats; rheology; sensory properties; texture
n4:klicoveSlovo
n5:rheology n5:whipped%20fats n5:texture n5:sensory%20properties
n4:kontrolniKodProRIV
[55700CB51881]
n4:mistoKonaniAkce
Liptovský Ján
n4:mistoVydani
Bratislava
n4:nazevZdroje
Zborník prednášok z XLIV. medzinárodnej konferencie z technológie a analytiky tukov
n4:obor
n20:BK
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
6
n4:projekt
n14:IAA2060404
n4:rokUplatneniVysledku
n18:2006
n4:tvurceVysledku
Panovská, Z. Novák, B. Šedivá, A. Štern, Petr Svoboda, Z. Pokorný, J.
n4:typAkce
n8:WRD
n4:zahajeniAkce
2006-05-10+02:00
n4:zamer
n9:AV0Z20600510
s:numberOfPages
7
n21:hasPublisher
Palma-Tumys
n3:isbn
80-86238-97-0