This HTML5 document contains 43 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
n6http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F67985874%3A_____%2F00%3A11003001%21RIV%2F2003%2FAV0%2FA11003%2FN/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n5http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n14http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n7http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F67985874%3A_____%2F00%3A11003001%21RIV%2F2003%2FAV0%2FA11003%2FN
rdf:type
n5:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Margarines from the rheological oint of view are thixotropic plastic semisolids that change their plastic character with change in the portions of the fat and aqueous phases. Emulsions containing ca. 40(30,20) and 60(70,80) of the fat and aqueous phases (low caloric fats) follow the Herschel-Bulkley constitutive equation. The value of the exponent n in this equation is a characteristics for their spreadability. Margariny jsou z reologického hlediska tixotropní viskoplastické látky, jež s obsahem vody mění svůj viskoplastický charakter. Emulze obsahující ca. 40(30,20) tuku a 60(70,80) vody (nízkokalorické tuky) vyhovují reologickému modelu Herschel-Bulkley. Hodnota exponentu n z této rovnice charakterizuje jejich roztíratelnost.
dcterms:title
Rheological properties of low caloric emulgified fats. Rheologické vlastnosti emulgovaných pokrmových tuků se sníženým obsahem tuku. Rheologické vlastnosti emulgovaných pokrmových tuků se sníženým obsahem tuku.
skos:prefLabel
Rheologické vlastnosti emulgovaných pokrmových tuků se sníženým obsahem tuku. Rheological properties of low caloric emulgified fats. Rheologické vlastnosti emulgovaných pokrmových tuků se sníženým obsahem tuku.
skos:notation
RIV/67985874:_____/00:11003001!RIV/2003/AV0/A11003/N
n4:strany
122;128
n4:aktivita
n13:Z
n4:aktivity
Z(AV0Z2060917)
n4:dodaniDat
n7:2003
n4:domaciTvurceVysledku
n11:1106600
n4:druhVysledku
n19:D
n4:duvernostUdaju
n10:S
n4:entitaPredkladatele
n6:predkladatel
n4:idSjednocenehoVysledku
725399
n4:idVysledku
RIV/67985874:_____/00:11003001
n4:jazykVysledku
n9:cze
n4:klicovaSlova
N/A
n4:klicoveSlovo
n15:N%2FA
n4:kontrolniKodProRIV
[2481526D7EE3]
n4:mistoKonaniAkce
Rožnov pod Radhoštěm [CZ]
n4:mistoVydani
Olomouc
n4:nazevZdroje
Sborník přednášek z XXXVIII. mezinárodní konference z technologie a analytiky tuků.
n4:obor
n8:BK
n4:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n4:pocetTvurcuVysledku
4
n4:pocetUcastnikuAkce
0
n4:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n4:rokUplatneniVysledku
n7:2000
n4:tvurceVysledku
Štern, Petr Schwarz, W. Novák, B. Čmolík, S.
n4:typAkce
n12:CST
n4:zahajeniAkce
2000-05-17+02:00
n4:zamer
n14:AV0Z2060917
s:numberOfPages
7
n17:hasPublisher
MILO Surovárny a.s.