This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/typAkce/
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n17http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n5http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n19http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n12http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F67179843%3A_____%2F04%3A00102741%21RIV%2F2005%2FAV0%2FA22005%2FN/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n16http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n9http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n10http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F67179843%3A_____%2F04%3A00102741%21RIV%2F2005%2FAV0%2FA22005%2FN
rdf:type
skos:Concept n19:Vysledek
dcterms:description
Influence of grapevine technology processing on the contents of chemoprotective polyphenols in wine Influence of grapevine technology processing on the contents of chemoprotective polyphenols in wine Byl studován vliv technologie zpracování na obsah chemoprotektivních polyfenolů ve víně
dcterms:title
The influence of the grapevine treatment on the content of resveratrol and other phenolic compounds The influence of the grapevine treatment on the content of resveratrol and other phenolic compounds Vliv zpracování hroznů na obsah resveratrolu a dalších fenolických látek
skos:prefLabel
The influence of the grapevine treatment on the content of resveratrol and other phenolic compounds Vliv zpracování hroznů na obsah resveratrolu a dalších fenolických látek The influence of the grapevine treatment on the content of resveratrol and other phenolic compounds
skos:notation
RIV/67179843:_____/04:00102741!RIV/2005/AV0/A22005/N
n3:strany
;
n3:aktivita
n16:Z
n3:aktivity
Z(AV0Z6087904)
n3:dodaniDat
n7:2005
n3:domaciTvurceVysledku
n5:6977596 n5:2672251
n3:druhVysledku
n10:D
n3:duvernostUdaju
n18:S
n3:entitaPredkladatele
n12:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
568041
n3:idVysledku
RIV/67179843:_____/04:00102741
n3:jazykVysledku
n9:eng
n3:klicovaSlova
resveratrol; grapevine treatment; phenolic compounds
n3:klicoveSlovo
n13:grapevine%20treatment n13:phenolic%20compounds n13:resveratrol
n3:kontrolniKodProRIV
[9323C67BB3BA]
n3:mistoKonaniAkce
Vienna
n3:mistoVydani
Vienna
n3:nazevZdroje
OIV - Congress 2004
n3:obor
n14:CB
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
7
n3:rokUplatneniVysledku
n7:2004
n3:tvurceVysledku
Vrchotová, Naděžda Totušek, J. Kyseláková, M. Veverka, J. Lefnerová, D. Tříska, Jan Balík, J.
n3:typAkce
n8:WRD
n3:zahajeniAkce
2004-07-04+02:00
n3:zamer
n11:AV0Z6087904
s:numberOfPages
8
n17:hasPublisher
Markus Pirchner GesmbH