This HTML5 document contains 48 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n15http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n11http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/zamer/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n16http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F67179843%3A_____%2F03%3A22033026%21RIV%2F2004%2FAV0%2FA22004%2FN/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n4http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n14http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n17http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n6http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n7http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F67179843%3A_____%2F03%3A22033026%21RIV%2F2004%2FAV0%2FA22004%2FN
rdf:type
n8:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
Treatment of grapes by eight maceration methods, determination of resveratrol and anthocyanidin colours during macerations. Quality evaluation of produced wines. Zpracování hroznů červeného vína osmi maceračními postupy, sledování obsahu resveratrolu a anthokyaninových barviv v průběhu macerace. Hodnocení kvality takto vyrobených vín.
dcterms:title
Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín. Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín. The influence of maceration methods on the content of resveratrol and total quality of red wines.
skos:prefLabel
The influence of maceration methods on the content of resveratrol and total quality of red wines. Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín. Vliv maceračních postupů na obsah resveratrolu a celkovou jakost červených vín.
skos:notation
RIV/67179843:_____/03:22033026!RIV/2004/AV0/A22004/N
n3:strany
355;356
n3:aktivita
n17:Z
n3:aktivity
Z(AV0Z6087904)
n3:cisloPeriodika
7-8
n3:dodaniDat
n7:2004
n3:domaciTvurceVysledku
n15:2672251 n15:6977596
n3:druhVysledku
n6:J
n3:duvernostUdaju
n14:S
n3:entitaPredkladatele
n16:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
633354
n3:idVysledku
RIV/67179843:_____/03:22033026
n3:jazykVysledku
n13:cze
n3:klicovaSlova
maceration method; resveratrol; red wine
n3:klicoveSlovo
n4:resveratrol n4:red%20wine n4:maceration%20method
n3:kodStatuVydavatele
CZ - Česká republika
n3:kontrolniKodProRIV
[9899B4137323]
n3:nazevZdroje
Vinařský obzor
n3:obor
n12:GM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
2
n3:pocetTvurcuVysledku
7
n3:pocetUcastnikuAkce
0
n3:pocetZahranicnichUcastnikuAkce
0
n3:rokUplatneniVysledku
n7:2003
n3:svazekPeriodika
96
n3:tvurceVysledku
Kyseláková, M. Totušek, J. Veverka, J. Vrchotová, Naděžda Balík, J. Tříska, Jan Lefnerová, D.
n3:zamer
n11:AV0Z6087904
s:issn
1212-7884
s:numberOfPages
2