This HTML5 document contains 45 embedded RDF statements represented using HTML+Microdata notation.

The embedded RDF content will be recognized by any processor of HTML5 Microdata.

Namespace Prefixes

PrefixIRI
dctermshttp://purl.org/dc/terms/
n4http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/RIV%2F62690094%3A18440%2F13%3A50001631%21RIV14-MSM-18440___/
n19http://localhost/temp/predkladatel/
n14http://purl.org/net/nknouf/ns/bibtex#
n17http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/riv/tvurce/
n10http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/subjekt/
n7http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/
n6https://schema.org/
shttp://schema.org/
skoshttp://www.w3.org/2004/02/skos/core#
n3http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/
n2http://linked.opendata.cz/resource/domain/vavai/vysledek/
rdfhttp://www.w3.org/1999/02/22-rdf-syntax-ns#
n8http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/klicoveSlovo/
n20http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/duvernostUdaju/
xsdhhttp://www.w3.org/2001/XMLSchema#
n18http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/jazykVysledku/
n12http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/aktivita/
n15http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/druhVysledku/
n13http://linked.opendata.cz/ontology/domain/vavai/riv/obor/
n11http://reference.data.gov.uk/id/gregorian-year/

Statements

Subject Item
n2:RIV%2F62690094%3A18440%2F13%3A50001631%21RIV14-MSM-18440___
rdf:type
n7:Vysledek skos:Concept
dcterms:description
This monograph deals with the issue concerning specialized education of employees in a hospitality industry in both formal and informal educational systems. Authors compares the level and quality of educational organizations that provide relevant qualifications within the educational services in a form of new educational programs. This monograph also deals with the issue regarding the development and diffusion of key competencies in various gastronomy areas. The essential goal of this study consists in a survey of contemporary level concerning the gastronomy education of employees including other possibilities for further education as well as proposals for development of curricular modifications within the specified education to increase the quality of educational standards. Cílem monografie je zmapování úrovně současného systému odborného vzdělávání zaměřeného na oblast gastronomických služeb v České republice a vyhodnocení poskytování a využívání vzdělávacích služeb prostřednictvím formálního a neformálního vzdělávání. Z hlediska odborného vzdělávání se monografie zaměřuje především na současné inovativní metody ve výuce vycházející z tvorby rámcových vzdělávacích programů a následně školních vzdělávacích programů, ve kterých jsou považovány za prioritní klíčové a odborné kompetence. Cílem monografie je zmapování úrovně současného systému odborného vzdělávání zaměřeného na oblast gastronomických služeb v České republice a vyhodnocení poskytování a využívání vzdělávacích služeb prostřednictvím formálního a neformálního vzdělávání. Z hlediska odborného vzdělávání se monografie zaměřuje především na současné inovativní metody ve výuce vycházející z tvorby rámcových vzdělávacích programů a následně školních vzdělávacích programů, ve kterých jsou považovány za prioritní klíčové a odborné kompetence.
dcterms:title
Možnosti odborného vzdělání pracovníků a jeho obraz na webových stránkách / Odborné vzdělávání v oblasti gastronomických služeb Možnosti odborného vzdělání pracovníků a jeho obraz na webových stránkách / Odborné vzdělávání v oblasti gastronomických služeb Possibilities of training staff and his picture on the website / training in the field of catering services
skos:prefLabel
Možnosti odborného vzdělání pracovníků a jeho obraz na webových stránkách / Odborné vzdělávání v oblasti gastronomických služeb Možnosti odborného vzdělání pracovníků a jeho obraz na webových stránkách / Odborné vzdělávání v oblasti gastronomických služeb Possibilities of training staff and his picture on the website / training in the field of catering services
skos:notation
RIV/62690094:18440/13:50001631!RIV14-MSM-18440___
n7:predkladatel
n10:orjk%3A18440
n3:aktivita
n12:I
n3:aktivity
I
n3:dodaniDat
n11:2014
n3:domaciTvurceVysledku
n17:5298873
n3:druhVysledku
n15:B
n3:duvernostUdaju
n20:S
n3:entitaPredkladatele
n4:predkladatel
n3:idSjednocenehoVysledku
89805
n3:idVysledku
RIV/62690094:18440/13:50001631
n3:jazykVysledku
n18:cze
n3:klicovaSlova
professional competence; services; gastronomy; innovation; website; professional education
n3:klicoveSlovo
n8:professional%20education n8:services n8:gastronomy n8:website n8:innovation n8:professional%20competence
n3:kontrolniKodProRIV
[AB8844A7A046]
n3:mistoVydani
Praha
n3:nazevEdiceCisloSvazku
Didaktika, pedagogika,10
n3:nazevZdroje
Možnosti odborného vzdělání pracovníků a jeho obraz na webových stránkách / Odborné vzdělávání v oblasti gastronomických služeb
n3:obor
n13:AM
n3:pocetDomacichTvurcuVysledku
1
n3:pocetStranKnihy
97
n3:pocetTvurcuVysledku
2
n3:rokUplatneniVysledku
n11:2013
n3:tvurceVysledku
Chromý, Jan Kohoutková, Monika
s:numberOfPages
97
n14:hasPublisher
ExtraSystem Praha
n6:isbn
978-80-87570-13-5
n19:organizacniJednotka
18440